ייעוץ לגבי כונן ומסך

• הוסף לסימניות
1. מה ההבדל בכוננים של Winston Digital בין הכחול לאדום (כונן פנימי לנייח) ?
והאם שווה/ יש צורך להשקיע דווקא באדום?

2.אני רוצה לקנות מסך נוסף לעבודה עם 2 מסכים
כרגע יש לי philips 248cl.
איזה מסך מומלץ 24 אינטש?
רוצה משהו טוב עם צבעים נכונים, אך לא יקר.
מישהו המליץ על DELL P2417 (שעלותו סביב ה800 ש"ח) , האם יש משהו שדומה לו, בסביבות ה 500/600 ש"ח?
או שאם אני רוצה מסך טוב, כדאי להשקיע בדגם הזה?

תודה!

• הוסף לסימניות
לא ראיתי שקיים השחור ב 6TB (הסתכלתי גם באתר קי אס פי ובעוד אתרים)

• הוסף לסימניות
עמידות ואמינות ועבודה רציפה מול מהירות.
חיסכון בחשמל ולא ע"ח הביצועים מול דיסק מרעיש יחסית וזולל חשמל.
1-0 לטובת האדום.

אם כי הוא מיועד בעיקר למערכי אחסון (RAID).

• הוסף לסימניות
1. מה ההבדל בכוננים של Winston Digital בין הכחול לאדום (כונן פנימי לנייח) ?
והאם שווה/ יש צורך להשקיע דווקא באדום?

2.אני רוצה לקנות מסך נוסף לעבודה עם 2 מסכים
כרגע יש לי philips 248cl.
איזה מסך מומלץ 24 אינטש?
רוצה משהו טוב עם צבעים נכונים, אך לא יקר.
מישהו המליץ על DELL P2417 (שעלותו סביב ה800 ש"ח) , האם יש משהו שדומה לו, בסביבות ה 500/600 ש"ח?
או שאם אני רוצה מסך טוב, כדאי להשקיע בדגם הזה?

תודה!
בקיצור ל-2 השאלות התשובה לא.

1. לגבי המסך , התשובה בקיצור - לא. לא תמצאי מסך דומה בפחות מ 800 שח , בשילוב של איכות תצוגה וארגונומיה.
2. לגבי הדיסקים , האם שווה להשקיע , התשובה כנל.
זה קטע שיווקי נטו. בדכ ה BLUE אפילו מהיר יותר.

• הוסף לסימניות
@vision אם את רוצה יש לי קשיח 6TB , מהירות סיבוב 7200 זיכרון קאש- 128MB תוצרת HGST (שייך גם לWD) https://www.hgst.com/company/company-info
במחיר מעולה.

יש לי גם 8TB במחיר מצוין.

פנו אליי במייל שבחתימתי.

• הוסף לסימניות
נועה ממליצה לך לקחת 2 כוננים של 2T לביטחון
(אני עם 2 של 2T שחור, סופר מרוצה)
הצלחות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה