פונט ייעוץ לגבי פונטים לועזיים-פונטביט

• הוסף לסימניות
האם שווה לקנות את הפונטים הלועזיים של פונטביט?
הכוונה, רק ריפלקס וספוילר נראים נורמלים וקריאים, וגם לגביהם אני מסופקת.
מה דעת המומחים?

שאלה נוספת לבעלי ניסיון(לא בעניין הלועזיים):
האם הפונט אגוטריפ במשקל רגיל - קריא/שימושי?

• הוסף לסימניות
הגירסא הלועזית של ספוילר הולכת יופי עם הגרסה עברית,
וכמו כן ריפלקס, טיפוגרף ורימונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amit10405;947458:
הגירסא הלועזית של ספוילר הולכת יופי עם הגרסה עברית,
וכמו כן ריפלקס, טיפוגרף ורימונה.

זה שהפונטים מתאימים לגרסא העברית - דבר אחד,
אבל לגבי הקריאות שלהם - אני חושבת שרימונה, למשל, מזעזע ברמת הקריאות
וגם טיפוגרף לא משהו.
השאלה אם זו בעיה כללית של הפונטים הלועזיים של פונטביט או שצריך לדעת מה לבחור.
ריפלקס וספוילר עוד נראים איכשהוא בסדר, אבל מעניין אותי לשמוע בעלי ניסיון איתם האם הם באו לשימוש - והאם הייתם מרוצים מהם.
ובכלל האם כדאי להשתמש בלועזיים מייד אין ישראל.

• הוסף לסימניות
כמו שהמלצתי למישהו אחר כאן בפורום לפני כמה ימים:
האתר הזה: www.fontsquirrel.com
מכיל המון פונטים לועזיים הניתנים בחינם לשימוש פרטי ומסחרי.
יש לבדוק בתנאי השימוש של כל אחד ואחד מהם מהם ההגבלים.

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו את ריפלקס וספוילר עבור טקסטים רבים משולבים בעברית ולועזית שאני עובדת איתם.
התאכזבתי לגלות שלא כמו בפונט טיפוגרף, המשקלים לעברית ולאנגלית הם נפרדים.
כך שאם אני בוחרת פיסקה, אני צריכה להגדיר לחוד את המילים הלועזיות ואת המילים העבריות, וזה ההפך בדיוק מהמטרה שלי בקניית הפונטים הנ"ל - להקל עלי את העבודה...
בצר לי פניתי לפונטביט והם הבטיחו לבדוק את העניין. כעת אני ממתינה לתשובה...

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש גירסא של טיפוגרף, בה האותיות באנגלית - הן הפונט התואם לעברית.

• הוסף לסימניות
עדכון באותו נושא:
מסתבר שלכל אחד מהפונטים הנ"ל יש משקל אחד משולב עברי-לועזי ושכחו לשלוח לי אותו.

המלצה - לכל מי שמתכוון לקנות את הפונטים הדו לשוניים, שימו לב האם קיבלתם גם את המשקל המשולב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה