ייעוץ לגבי קניית מצלמת וידאו

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מצלמת וידאו hd (חצי מקצועית).
שמעתי על דגם של פנסוניק160 שהמליץ לי עליה צלם ארועים.
אמרו לי שיש ל-jvc מצלמה 'מתחרה' לדגם הזה, אבל אני מתלבטת לגבי החברה הזאת....
אומנם אני מסריטה, והרבה, אבל לא מבינה כמעט כלום על דגמים וחברות,
יש כאן בעל מקצוע שיכול לעזור?
אני מוכנה להשקיע סכום יפה לענין, ורוצה מצלמה שלא אצטרך להפטר ממנה תוך שנה שנתיים........ אא"כ עדיף לקנות משו במחיר זול, ולהחליף מהר... (שמעתי שיצא פורמט חדש לשוק, מסך כפול שתיים בגודלו ??, אני תוהה מתי זה יכנס סופית, ולhd כבר לא יהיה ביקוש...)
ואם זה משנה- אני לא מסריטה בארועים- חתונות כו... בעיקר צילומי חוץ ופנים, והסרטות של מופעים.
תודה

• הוסף לסימניות
אם את מצלמת מופעים אז הפנסוניק 160 היא מצויינת, גם באיכות וגם בגודל הזום.
שימי לב שכולל אביזרים נילוים זה בסביבות ה20000 אלף שח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזר צלם;1357838:
אם את מצלמת מופעים אז הפנסוניק 160 היא מצויינת, גם באיכות וגם בגודל הזום.
שימי לב שכולל אביזרים נילוים זה בסביבות ה20000 אלף שח.

מופעים זה רק מידי פעם. זה לא השימוש העיקרי שלי. היא תהיה טובה להסרטות סצנות חוץ ופנים?
אלו אביזרים נלווים אתה מתכוון? כשבררתי לא אמרו לי משו מיוחד פרט לכרטיסי זכרון, וכו

• הוסף לסימניות
בפנסוניק 130 יש בעיה קצת של בריחת פוקוס, וזה קצת מקשה על הצילום לפעמים.

• הוסף לסימניות
מישהו עובד עם EX1 של סוני..?

מישהו עובד עם EX1 של סוני..?

בחול היא נמכרת ב 2000$ משומשת עם קצת שעות(100-200)
והיא גם מולטי סיסטם...PAL+NTSC
והיא חצי אינטש

יש ממליצים..?

• הוסף לסימניות
מה לגבי פנסוניק ac-ag 90?
האם ההפרש במחיר בינה לבין ה160 מוצדק מבחינת ההבדלים בינהם? או שאין הבדל משמעותי ועדיף לחסוך את הכמה אלפים הללו?
תודה

• הוסף לסימניות
מה יהיה?
אין מישו שמכיר את שתיהם ויכול לייעץ?

• הוסף לסימניות
אסור לקנות מצלמה לעבודה בגלל המלצות בפורום.
לכל צלם יש את הדברים שחשובים לו בצילום, ובהתאם הוא אוהב או שונא את המצלמה.
ואחרי ההקדמה הזו:
אני מצלם בEX1 של סוני. מצלמה מעולה.
כל הדגמים שהוזכרו הם ישנים וחלקם ישנים מאוד.
אני ממליץ לך ללכת על סוני, בגלל איכות הבניה של המצלמה. עם פנסוניק יש כל מיני בעיות תוך כדי צילום (כמובן שלכל דבר יש יוצא דופן) מנסיון של צלמים רבים (שקונים את המצלמה בגלל חוק העדר).

תבדקי את הדגם הזה, שאני אישית מאוד אוהב בגלל המשקל הנמוך שלה, פקטור חשוב מאוד בעיני בשימושיות, בפרט לנשים.

Sony PXW-X70 Professional XDCAM Compact Camcorder.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!
אני לא חשבתי בכלל על סוני- בגלל שיש הטוענים שבhd פנסוניק יותר טובה.
מה אתה אומר על זה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני מס' חודשים,
מצלמה של SONY והדגם: NX3.
היא מומלצת מאוד!
(קניתי אותה אחרי סקר עמוק, והתיעצתי עם אין ספור
צלמים ומומחים בתחום.)
אולי החנות יוגנד יוכלו לעזור לך
בייעוץ מקצועי.
יש להם את כל הדגמים והסוגים......

• הוסף לסימניות
לי אישית יש סוני, הסרטה מדהימה, HD קטנה. (סדרת PJ)
קניתי אותה רק אחרי התנסות עליה מחברה
וכן כל מסרטה שאקנה אבדוק אותה קודם. בהשכרה שלה וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1367849:
תודה!
אני לא חשבתי בכלל על סוני- בגלל שיש הטוענים שבhd פנסוניק יותר טובה.
מה אתה אומר על זה?

ככלל סוני נחשבת לאיכותית יותר מפנסוניק (אני לא מדבר על פרט מסויים כגון צבע, אלא על מכלול המוצר). זה נכון שיש לחברות אחרות וביניהם פנסוניק, יתרונות בדברים מסויימים. עדיין אני הייתי מעדיף מוצר איכותי יותר. רק היום ראיתי בקבוצת הצלמי וידאו בווטסאפ, מס' צלמים שמתלוננים שהמצלמה פנסוניק 160 או 130 אני לא זוכר, נכבית באופן פתאומי באמצע צילום. ועל זה הדרך לאורך השנים שמעתי על כל מיני תלונות על הפנסוניק.
בכל מקרה הדגם שהצעתי לך מציע פתרון שונה מהמצלמות של פנסוניק שהזכרת.
זו מצלמה מהדור החדש עם אפשרות לצילום 4K. מצלמה קטנה "משקל קטן" עם כניסות סאונד XLR.
רגישות גבוהה בתאורה נמוכה. וכו'. החיסרון שלה ביחס למצלמות הנ"ל זה נוחיות תפעול של כל מיני פונקציות, לעיתים מהותיות, בגלל הגודל. איכות חיישן ועדשה ג"כ בגלל הגודל, אבל על זה סביר להניח שהקידמה (דור חדש של מצלמות) מחפה.
מאחר וזה דגם חדש עדיין אין עליו אינפורמציה, ולכן אני לא יכול להמליץ או לשלול. מציע לך לחכות עד שהיא תצא לשוק, בשבועות הקרובים, ולראות מה אומרים עליה.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה