השקעות ייעוץ להשקעה של 20K ש"ח לטווח ארוך + הוראת קבע

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לעזרת חברי הפורום 😊
יש ברשותי סכום של כ־20,000 ש"ח שאני מעוניינת להשקיע באופן מיידי, לצד הוראת קבע של 200 ש"ח בחודש.

מדובר בהשקעה לטווח הארוך — בערך ל־12 שנה.
כרגע יש לי קרן השתלמות שמושקעת ב־S&P 500, וכרטיס אשראי שמקנה לי ביטקוין, ולכן אני מחפשת אפיק השקעה אחר שיכול לגוון ולהשלים את התיק שלי.

מה הייתם ממליצים?

תודה רבה מראש! 🙏

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לעזרת חברי הפורום 😊
יש ברשותי סכום של כ־20,000 ש"ח שאני מעוניינת להשקיע באופן מיידי, לצד הוראת קבע של 200 ש"ח בחודש.

כרגע יש לי קרן השתלמות שמושקעת ב־S&P 500, וכרטיס אשראי שמקנה לי ביטקוין, ולכן אני מחפשת אפיק השקעה אחר שיכול לגוון ולהשלים את התיק שלי.

מה הייתם ממליצים?

תודה רבה מראש! 🙏
גמל להשקעה
עם הפקדה חד פעמית של 20000
והפקדה שוטפת של 200

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לעזרת חברי הפורום 😊

מה הייתם ממליצים?

תודה רבה מראש! 🙏

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לעזרת חברי הפורום 😊

מה הייתם ממליצים?

תודה רבה מראש! 🙏
אני לא חושב שאפשר לבחור אפשרות השקעה לפי המלצה אקראית בפורום. ההשקעה צריכה להיות מותאמת לסיבולת התנודתיות של הבן אדם ובעיקר הוא צריך באמת להאמין בה אחרת הוא ימשוך בירידות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לעזרת חברי הפורום 😊

מה הייתם ממליצים?

תודה רבה מראש! 🙏
א. עם 20,000 ש"ח א"א להשקיע בשום דבר חוץ ממניות.
ב. 12 שנה זה קצת גבולי, תבדוק אם יש לך אפשרות להשאיר לקצת יותר (15 למשל).
ג. תבדוק אם סיבולת הסיכון שלך מותאמת ל100% מניות.
ד. האפשרות היחידה שלך לגוון זה עם מניות עולמי \ אירופה \ שווקים מתפתחים. תעשה חיפוש בפרוג ותחליט מה אתה מעדיף.
ה. עם 20,000 אתה יכול לפתוח חשבון מסחר. מומלץ.

• הוסף לסימניות
אם אתה עצמאי עדיף לך קרן השתלמות שאין בזה מס 25%
[ובלי קשר אולי תשקיע בנאסדאק 100]

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לעזרת חברי הפורום 😊

מה הייתם ממליצים?

תודה רבה מראש! 🙏
הכרטיס שצובר ביטקוין צובר לך מעל 200 ש"ח בחודש?
במידה ולא מדובר בהשקעה ממש מזערית שלא מכסה לך את הצורך בהשקעה בקריפטו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה