- הוסף לסימניות
@ניהול האתר הוא לא מצליח להכנס לקישור המדוברעדיין זה מה שיוצא לי
@ניהול האתר הוא לא מצליח להכנס לקישור המדוברעדיין זה מה שיוצא לי
אתה מתכווין רגשות מלשון רגש ?לחלק מכם זה יישמע מוזר עד כדי טירוף, אבל לחלק השני שמבין מה אני מתכוון זה יישמע גאוני.
לאחרונה השתנו הכללים, וההצטרפות לקבוצה תלויה אך ורק במנהל הקבוצה, בלי כל קשר לבקשת הצטרפות.תבקש להצטרף לקבוצה ואז אוכל לצרפך.
יש בכניסה לפורום: "לנצטרפות לקבוצה לחץ כאן" או משהו כזה.
איפה רואים את הכללים האלו ?לאחרונה השתנו הכללים, וההצטרפות לקבוצה תלויה אך ורק במנהל הקבוצה, בלי כל קשר לבקשת הצטרפות.
מנהלי הפורומים המקצועיים הסגורים קיבלו את ההודעה.איפה רואים את הכללים האלו ?
לא ידוע לי על דבר כזה.מנהלי הפורומים המקצועיים הסגורים קיבלו את ההודעה.
נכנסת ?תודה ל @ניהול האתר ל @הוא היה אומר ל @קקאו ול @ברוך ר
על כל העזרה.
ו @קקאו שאפו על הלייק לכולם, אין עליך
אם אפשר לצרף אותי לפורום מלמדים...לא ידוע לי על דבר כזה.
על כל פנים, @יש שדה צורפת לקבוצה.
ותודה רבה ל: @ניהול האתר על עזרתו האדיבה, המהירה והאכפתית.
תפנה בענין ל @שוקי פרוגר או שתלחץ על https://www.prog.co.il/account/join-user-groups בהמשך העמוד על 'קהילת מלמדים ומחנכים'אם אפשר לצרף אותי לפורום מלמדים...
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים