ייעוץ לפלאפון.

• הוסף לסימניות
שלום!
יש למשהו את הפלאפון:
סמסונג 1190 מתקפל?
אשמח לדעת איך הוא.
אני מחפשת פלאפון שישמעו בו טוב!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
64 צפיות?

ושום תגובה?
אין לאף אחד פלאפון?
אשמח לקבל ייעוץ גם על פלאפונים אחרים.
פלאפון כשר, פשוט אבל שעובד טוב ושומעים טוב!
זה העיקר.
המון תודות!

• הוסף לסימניות
אני מאוד מרוצה מנוקיה סליידר, לא זוכרת את הדגם. ראיתי שננמכר ב250 בערך.
יש לו שמע טוב, וכמה שהוא נופל ומשופשף עדיין טפו טפו עובד טוב.

• הוסף לסימניות
ממליצה על סמסונג "הרגיל", לא יודעת מה מספר הדגם שלו.
יש 2 דגמים שנראים אותו דבר, אחד בערך ב150 והשני ב200, אני מדברת על היקר יותר שהבטריה שלו חזקה יותר ושומעים בו טוב יותר.
אני מרוצה מאוד וכל מי שאני מכירה שיש לו - גם כן מרוצה.
זול, פשוט אבל עושה את העבודה מצויין.

• הוסף לסימניות
E1200,
זיל הזול [נמכר ב120 ש"ח בבני ברק-הגירסא הכשרה] ומכשיר מצויין!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1079503:
E1200,
זיל הזול [נמכר ב120 ש"ח בבני ברק-הגירסא הכשרה] ומכשיר מצויין!!

אני מבררת גם על המכשיר בעיקר על עוצמת שמע ההתלבטות שלי אם להשקיע בנוקיה C2 או להסתפק בזה

• הוסף לסימניות
יש לי נוקיה c2 והשמע שלו באמת מצויין,
אבל שמעתי מכמה שמאוד מאוד מרוצים מה-E1200, והדגישו את עוצמת השמע הטובה שבו..
כך שלהשקיע מחיר פי 4 [!!], לא יודע מה לומר,
אני בכל אופן לא הייתי מוסיף את הסכום בשביל לקבל c2..

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה