ייעוץ לקניית מחשב

• הוסף לסימניות
לבעלי החסד הרבים המסתובבים פה.
אני נצרך כעת לרכוש מחשב בגודל 10-13 אינטש, מסך מסתובב (מסך מגע)
התקציב שלי הוא 2000 ש"ח.

על איזה מאפיינים לא מומלץ לוותר? (סוג מעבד, זיכרון וכו')

תודה!

• הוסף לסימניות
לא יודע כל כך על אילו מאפיינים תוכל להתעקש במחיר כזה..., אבל דבר אחד אני יודע, שהיום (יום ו') זה היום האחרון למבצעי הבלאק פריידי, דבר שמקנה לך בדרך כלל הנחה של כמה מאות שקלים ברכישת מחשב ברשתות השונות (באג, קיי אס פי, וולקום, פי סי סנטר וכו' וכו').

אז, מה שלא תחליט, כדאי שתזדרז...

נ.ב. אין באמור לעיל ניסיון לפגוע בפרנסתם של "בעלי החסד הרבים המסתובבים פה". המחיר שלהם בד"כ זול משמעותית בלאו הכי. כך שתמיד מומלץ להשוות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לבעלי החסד הרבים המסתובבים פה.
אני נצרך כעת לרכוש מחשב בגודל 10-13 אינטש, מסך מסתובב (מסך מגע)
התקציב שלי הוא 2000 ש"ח.

על איזה מאפיינים לא מומלץ לוותר? (סוג מעבד, זיכרון וכו')

תודה!
תקציב נמוך אפילו אם חושבים על i3 דור7
כך שהשאלה השניה ...
אם אתה לא חייב מגע ולאו דוקא גודל כזה אפשר למצוא דברים מעולים לשימוש הבייתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה