ייעוץ לקניית נטסטיק עם WIFI שעובד על בטריה ללא חיבור USB

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לקבל מידע / המלצה על נטסטיק מומלץ דור 4 עם שידור WIFI שיעבוד ללא חיבור USB רק על בטריה
מחפש לקניה מחו"ל

האם הדגמים הבאים מומלצים? עובדים על התדרים בארץ?

https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF90-u...447229&hash=item25f6063147:g:zAUAAOSwtvpa8zYY

https://www.ebay.com/itm/ZTE-MF90-L...447916?hash=item3b0f0af96c:g:KSkAAOSwi8xaCufo

https://www.ebay.com/itm/HUAWEI-E55...067821?hash=item25f5d37c6d:g:ieYAAOSw945bCDSr

האם יש הבדל בין דגם סיני לדגם רוסי [הקישור הראשון שהבאתי יש כאלה שמגיעים מסין ויש שמגיעים מרוסיה]?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מישהו?

• הוסף לסימניות
כל הדגמים שציינת מאוד מיושנים (4-5 שנים) וקרוב לוודאי מחודשים של חברות התקשורת.
זה קצת הימור .

למי שזה חשוב , אני הייתי ממלית ללכת על הדגמים החדשים יותר , בעיקר אלו שתומכים ב CAT6 (קצב הורדה של 300mbps במקום 100, יש כבר בארץ תמיכה בהרבה מקומות ל 150mbp )

יש למשל את AC790 של SIERRA שהוא מכשיר מצויין , לא יקר עם צג מגע, ומהיר מאוד (הגעתי איתו ל65mbps באיזור גהה - פרטנר)

לי אישית יש את Huawei E5770s-320 , מה שנחמד בו שיש לו סוללה ענקית 5500 MAH בערך , והוא משמשגם ב POWERBANK והכי חמוד , שיש לו יציאת RJ45 , דהיינו אפשר לחבר אותו לכל רשת קווית !

יש עוד כמה טובים , זה כמה שאני משתמש על בסיס קבוע. (כולם כמובן CAT6)

s-l500.jpg

• הוסף לסימניות
אני הגעתי ל
7151884294.png

עם zte mf79 (אמנם הוא לא עובד על בטריה, אבל אפשר לחבר אליו מטען נייד)

@bris הHuawei E5770s-320, תומך רק עד 150 Mbps
מקור:
https://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/e5770/specs/

בנוגע לac790,
כוונתך לזה או לזה?
החברה לא הכי מוכרת,
לדעתי הכי טוב זה zte, בhuawei צריך פעמים רבות להגדיר apn באופן ידני בשונה מzte שבד"כ זה אוטומטי.

• הוסף לסימניות
, תוצאה מאוד יפה, אבל באמת זה מאוד תלוי במיקום , ובשעה.
אני רואה שזה היה לפנות בוקר (רבע לאחת) , דברים כאלה צריך לבדוק בשעות שיש עומס על הרשת , כי אחד ההיבטים של הגרסאות החדשות של LTE הוא ההתמודדות שלהם עם עומסים.

ואכן , ה E5770 הוא רק CAT4 ולכן תומך רק עד 150 , אבל הבאתי אותו בשביל להדגים יתרונות של ציוד חדיש יותר אם זה בגלל המהירות או בגלל ה RJ45 שזה גם שיקול .

באמת כתבת ל SIERRA WIRELESS שהיא חברה לא ידועה ?
נראה לי שהם ייצרו ציוד לכל העולם עוד לפני שידעת מה זה בכלל LTE...

(חוצמזה שהם מאוד וותיקים ,הם מגדולי היצרנים של מודמים סלולריים תעשייתים , מובנים בניידם וגם רוב ציוד ה OEM בארהב הוא שלהם , נמכר ב AT&T וב TMOBILE תחת כמה שמות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה