ייעוץ - מבדלת לסגירת סלון

• הוסף לסימניות
מאיפה להתחיל???
יש לי סלון פתוח, ז''א שדלת הבית נפתחת לתוך הסלון
וה'פרוזדור' בעצם מחובר לסלון כמו חדר אחד גדול
כבר זמן רב שאנחנו רוצים לסגור אותו, אבל יש לנו בעיה,
קודם כל הסלון עצמו לא גדול, ואם נסגור אותו באופן סופי יתקבל סלון קטן
וכן יש לי מזגן בסלון שממוקם מול שאר החדרים, וכשהוא פועל כל הבית ממוזג
ולכן, אם נסגור עם גבס משני הצדדים ודלת, יווצר סלון קטן ונצטרך עוד כמה מזגנים.... :(

בעלי ראה אצל חבר מבדלת-'אקורדיון' והתלהב מאד מהאפשרות לפתוח ולסגור בעצם את הסלון לפי הצורך. אני טוענת שזה מיושן מאד.
צפה בקובץ המצורף 240440
יש פשרה???
נתקלתם לאחרונה ב'מבדלת' עדכנית?
א''כ אשמח לראות, וכל רעיון יתקבל בברכה...
תודה שהייתם אתנו עד כאן.........:)

קבצים מצורפים

• 20141104_100517.png
    KB 143.9 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
על אותו כיוון ובאותו סדר גודל של מחיר יש דגמים קצת יותר עדכניים, הטוב ביותר שתפנו למשווקים/ חנויות שמתעסקות עם זה, חנויות מתמחות לווילונות וכדו' בד"כ מחזיקות קטלוגים של כאלו דברים,
יש אופציה מעט יותר יקרה שזו כבר מבדלת מעץ, ניתן לשחק יותר עם גודל החלקים וכמובן העיצוב מרשים יותר. (הבעיה בחלקים גדולים היא האחסון של המחיצה כאשר היא מקופלת לא בשימוש, החלקים הם רחבים ותופסים יותר רוחב)
ויש אופציה יקרה עוד יותר והיא מחיצות אקוסטיות מסיביות, כמו שיש בבתי כנסת וכדו' שמפרידים חלל גדול לכמה חלקים עם אפשרות פתיחה, אפילו יש אפשרות לעשות דלת באחד החלקים כך שאתם יכולים להשתמש גם באופציה של סלון סגור לגמרי עם דלת בזמנים שאין צורך בסלון גדול ו/או מזגן.
גם כאן אחסון המחיצה בקיפולה הוא משמעותי יותר כי זו מחיצה מסיבית, מצד שני היא יפה ומרשימה בהרבה מהאופציות הקודמות.

• הוסף לסימניות
רותי תודה על הפירוט,
אשמח לראות תמונות של המחיצות שהצעת, אם יש לך, לא מצליחה לדמיין את זה.
וכן, באיזה חנויות נמכר?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אולי מישהו יודע היכן מזמינים דלתות כאלו? תודה רבה

• הוסף לסימניות
מעניין שזו כבר הפעם השניה שהנושא הזה עולה פה השבוע.
גם באשכול הקודם העלתי את המודעה הבאה, אין לי שום קשר אישי אליה.
(מדובר בלקוח שמפרסם אצלינו)

קבצים מצורפים

• מחיצות מתקפלות2 (1).jpg
    KB 283.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מישהו התנסה עם "אסתטיקה" מבת ים? חשוב לי לדעת לגבי האיכות.

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה