ייעוץ | מייבש/מחליק שיער

• הוסף לסימניות
לבחורות שבינינו..
למי יש ניסיון והמלצות על פן לשיער?
היה לי מכשיר פן מקצועי של איתמר 3600 שלאחרונה עושה רעש מוזר וריח לא נעים, ויש לי אותו כבר הרבה שנים, כך שלא נראה לי שהוא שווה תיקון. הוא היה מקצועי מאד, מצד שני לא בא לי להשקיע שוב 600-700 ש"ח על מכשיר חדש.
מה היתרונות/חסרונות של מכשיר מחליק-מסלסל (ראיתי שאפשר להשיג כאלו בסביבות 200 ש"ח) לעומת מייבש מקצועי? המייבשים שעולים 300 ש"ח נראים לי צעצוע לעומת המייבש של איתמר..

אשמח לכל המלצה בנושא!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש ברשותי פן מקצועי - היה בשימוש אולי פעם אחת, elchim 2001 profetional , פן מקצועי ביותר, אם תרצי אחשוב אולי למכור אותו.

• הוסף לסימניות
תלוי מה השימוש שאת מתכוונת לעשות במכשיר :)
פיאה או שיער, רק "לעבור" על שיער כדי להחליק, או מכשיר לעבודה מאסיבית יותר?

ממש בקצרה,
לפיאה לא מומלץ לעבוד עם מחליק (לא הכוונה לבייביליס)
ובשיער, יש סוגים שמחליק עושה את העבודה מצוין (וגם קל יותר לעבוד איתו)
ויש מקרים שדווקא הפינפון קריטי ;)

וכן, יש מכשירים ברמה טובה זולים יותר מאיתמר
ויש "מחליקים" גם ב600 ש''ח.....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לגבי השימוש - הכוונה לשיער, ואני רוצה עבודה קלה שלא דורשת הרבה מאמץ ובכ"ז השיער נשאר חלק ולא נהרס במהירות (לא צריכה שהפן יחזיק מעמד לשבוע, מספיק לי לאותו ערב..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;880142:
יש ברשותי פן מקצועי - היה בשימוש אולי פעם אחת, elchim 2001 profetional , פן מקצועי ביותר, אם תרצי אחשוב אולי למכור אותו.

בכמה היית מוכרת אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;880154:
לגבי השימוש - הכוונה לשיער, ואני רוצה עבודה קלה שלא דורשת הרבה מאמץ ובכ"ז השיער נשאר חלק ולא נהרס במהירות (לא צריכה שהפן יחזיק מעמד לשבוע, מספיק לי לאותו ערב..)

אם מדובר בשיער חלק שיש צורך רק לגרום לו להראות טוב יותר,
המחליק יכול לעשות העבודה מצוין, והוא פחות "שובר את הידיים" (במיוחד אם את עושה לעצמך :)) ולא מרעיש כמו פן...

אני יכולה להמליץ לך על מכשיר קרמי של "בייבליס" שעולה בסביבות ה 300 ש''ח
יתכן שמחליקים זולים יותר גם עושים את העבודה, אבל נדרשת יותר עבודה+השקעה של זמן...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;880159:
בכמה היית מוכרת אותו?

אני אברר כמה בדיוק הוא עלה, ומה הווי שלו כיום, נקנה בחו"ל.

• הוסף לסימניות
אם את אוהבת את השיער "חלק קרשים" - אז עדיף לך לקנות מחליק.
אם את אוהבת לעשות פן חיצוני, פנימי, יש לך פוני שצריך לעגל וכו' - את צריכה פן טוב, ואחרי שהשתמשת שנים באיתמר קשה להאמין שפן מאיכות נמוכה יותר יספק אותך... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;880197:
אחרי שהשתמשת שנים באיתמר קשה להאמין שפן מאיכות נמוכה יותר יספק אותך... :)

אחרי שהשתמשתי שנים באיתמר נמאס לי להשקיע בשיער..

• הוסף לסימניות
אז למה לא החלקה יפנית וזהו?

• הוסף לסימניות
עדן צודקת. אם את רגילה לפן טוב, מסתבר שיהיה לך קשה להסתפק במשהו פשוט או במחליק שיער.

בכל מקרה, יש מחליק שיער של חברת corioliss [או משהו כזה..] שעולה בסביבות 350 ש"ח.
מוכרים אותו בדוכנים בקניונים, תחנה מרכזית וכאלה [בירושלים יש כמה מוקדי מכירה].
זה מכשיר טוב עם אחריות לשנה ושירות אמין.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri012;880339:
עדן צודקת. אם את רגילה לפן טוב, מסתבר שיהיה לך קשה להסתפק במשהו פשוט או במחליק שיער.

בכל מקרה, יש מחליק שיער של חברת corioliss [או משהו כזה..] שעולה בסביבות 350 ש"ח.
מוכרים אותו בדוכנים בקניונים, תחנה מרכזית וכאלה [בירושלים יש כמה מוקדי מכירה].
זה מכשיר טוב עם אחריות לשנה ושירות אמין.
הצלחות!
אם כבר מגהץ שיער אז רק אותו corioliss הוא אלוף מגהץ מהר !! ואיכותי
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
המחליקים לא שורפים את השיער? אני מפחדת שזה יהרוס לי את השיער..

• הוסף לסימניות
רוב המחליקים\מיבשים זולים במאות אחוזים בחו"ל
(קניתי של ביביליס מדגם שעלה בארץ כ700 ש"ח ב40$ :) )

• הוסף לסימניות
8 פעמים שימוש בפן שורפים את השיער כמו פעם 1 במחליק!
קחי בחשבון,

אם את מחליטה על מחליק אז אני ממליצה על REMINGTON,
אני אישית קניתי ב-ARGOS באנגליה ועלה לי יחסית זול....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה