הרשי לי לחלוק עלייך. באותה המידה אני יכולה לומר גם שמנה"ח יכולה לעשות עבודה של רו"ח - ואני באמת מאמינה שאם מלמדים מנה"ח עם קצת ראש את העבודה המעשית היא תדע לעשות אותה כל הבעיה כאן היא בהכשרה ובהכשרה יש הבדל גדול בין הלימודים של הנה"ח, ייעוץ מס וראיית חשבוןהיום כמעט כל מנהלת חשבונות יכולה לעשות כמעט את אותם דברים שיועצת מס עושה.
בתור אחת שעובדת בייעוץ מס, והייתה בעברה מנה"ח אני יכולה להגיד לך שאני באופן אישי יותר התחברתי לעבודה בייעוץ מססורי על ההקפצה,
פשוט זה האשכול עם הכי הרבה יועצי מס...
אני שמעתי הרבה על כך שיעוץ מס הוא מקצוע משעמם,
אשמח לדעת האם זה נכון,
וכן אם אני למדתי הנה''ח וממש השתעממתי בחלק של המאזן, דוחות רווח והפסד וכו'
האם זה אומר שאני לא אהנה לעבוד ביעוץ מס?
כלומר האם דוחות של יעוץ מס הם דומים או מזכירים דוחות של הנה''ח
(בבקשה רק ממי שעבדה או עובדת ביעוץ מס)
תודה ענקית!
מאוד תלוי בך. הגיע הזמן שיועצת מס שלמדה כ"כ הרבה והשקיעה בארבע בחינות מועצה לא קלות בלשון המעטה תדע להעריך את עצמה ולבקש בהתאם (לפחות 80 לשעה במרכז ו70 בצפון )בקיצוררר...
אם אני רוצה לעבוד בחברה בתור שכירה אין כ"כ הבדל בין יעוץ מס להנהלת חשבונות מבחינת השכר??
חשוב לי מאודד..
כי עצמאית אני לא אהיה!!!
אבל יועצת מסמאוד תלוי בך. הגיע הזמן שיועצת מס שלמדה כ"כ הרבה והשקיעה בארבע בחינות מועצה לא קלות בלשון המעטה תדע להעריך את עצמה ולבקש בהתאם (לפחות 80 לשעה במרכז ו70 בצפון)
דווקא לאחרונה כן יצא לי לשמוע על חברות שלוקחות יועצת מסאבל יועצת מס
היא רלוונטית רק למשרד.
כי שום חברה לא לוקחת יועץ מס הם צריכים רו"ח. או מהלת חשבונות שתגיש לרוח.
ואם אפשר לקבלת מנהלת חשבונות פשוטה שיודעת מצוין לעשות את העבודה של היועצות מס..
לא עכשיו לשבת ולייעץ.ללקוחות זה גם יועצת.מס מתחילה כם כל הכבוד ללימודים לא תעשה את זה.
אז למה שישלמו לה כזה סכום?
הפטורים והעצמאיים משלמים למשרדים לא סכומי עתק
אין הגיון שיתנו את זה למשהי שעברה מבחנים....
גם הלימודים והפועל בכלל לא מתקרבים....
כמו שכבר כתבו משהי עם מספיק רראש יכולה גם לעשות את העבודה של רו"ח
ההבדל היחיד שאסור לה לחתום....
רציני זה השכר שלך??מאוד תלוי בך. הגיע הזמן שיועצת מס שלמדה כ"כ הרבה והשקיעה בארבע בחינות מועצה לא קלות בלשון המעטה תדע להעריך את עצמה ולבקש בהתאם (לפחות 80 לשעה במרכז ו70 בצפון )
למה באמת לאבקיצוררר...
אם אני רוצה לעבוד בחברה בתור שכירה אין כ"כ הבדל בין יעוץ מס להנהלת חשבונות מבחינת השכר??
חשוב לי מאודד..
כי עצמאית אני לא אהיה!!!
לא רוצה לבאס אבל אל תשכחי שעכשיו ירד התכנות בגלל הבינה מלאכותית וכולם בסמינריםאני מתלבטת אם כדאי לי ללמוד את המקצוע, אשמח לחוות דעת ממישהי שלמדה/ לומדת
מה רמת הקושי? יש ביקוש למקצוע? האם זה עדיף על פני ראיית חשבון?
אשמח לקבל תשובות גם על חלק מהשאלות. תודה מראש!!
חושבת יעוץ מס וחשבות שכרהיי, אני מתלבטת בין הנדסאות ל-יעוץ מס וחשבות שכר.
למה יש יותר ביקוש?
תודה רבה.
לי כן, וסיימתי לימודים לפני 5 שנים אבל הנסיון בפועל שלי קרוב יותר ל3 שנים.. במרכז.רציני זה השכר שלך??
לפני כמה זמן סיימת את הלימודים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //