- הוסף לסימניות
G7 מארק 2 מצוינת לזה,יש לה, למי ששאלתי עבורה כאן, מצלמה מקצועית, גדולה עם עדשה וכו', היא מחפש לרכוש בנוס, קומפקטית.
אני קניתי בארץ לפני כמט שנתיים ב 2700 הבנתי מאז שהמחירים עלו
G7 מארק 2 מצוינת לזה,יש לה, למי ששאלתי עבורה כאן, מצלמה מקצועית, גדולה עם עדשה וכו', היא מחפש לרכוש בנוס, קומפקטית.
זום קטן הכוונה שאי אפשר "להגדיל" שיהיה יותר קרובאמחנו זו"צ עם G7 ונהנים מאוד!
מתאים בדיוק למה שזו"צ צריך, קומפקטי נכנס לתיק הגדרות בעברית חדות מטורפת ומסך מתרומם...
ממש נהנים
אבל כל אחד צריך לחשוב למה הוא צריך
כי לדוגמה למצלמה יש זום קטן (יחסית ל740 נניח)
אבל בדקתי מה הצרכים שלי וזה הכי תאים.
תחשבו מה אתם רוצים מהצלמה חוץ מקופקטית ולמה היא תשמש אתכם
קניתי לפני חודש,מתי קנית?
ואיזה מארק?
בן דוד שלי מנהל החשבונות שם.אם יש לך מישהו שיביא לך מאמריקה
אני קניתי לפני פחות מחודש בb&h
יצא לי 3000 ש״ח
ממש לא מירורלסהG7 חדה ואיכותית בהרבה מה740
היא מהטכנולוגיה החדשה שנקראת מירורלס.
חוץ מהיתרון של הזום לא חושבת יש עוד משהו
מעניין היינו שם לפני 3 שבועות והם אמרו שאין במלאי עכשיו, אבל פשר להיכנס לרשימת המתנה של אנשים שרוצים את הדגם,אם יש לך מישהו שיביא לך מאמריקה
אני קניתי לפני פחות מחודש בb&h
יצא לי 3000 ש״ח
מהאתר של קנון:המצלמות של קנון הקומפקטיות הם עם מפרט כל כך ישן כמעט כולם לא מסריטים fps30 4K שזה המינימום ב 2025 יש את המצלמה של סוני SONY ZV-1 רק שאין בה פלש והיא יצא ממש לא ממזמן והמחיר שלה מתחרה טוב טוב עם המחיר של המצלמות של קנון (כיום)
מהאתר של קנון:
צפה בקובץ המצורף 1942209
מצלמות Canon PowerShot G7 X Mark III
קרא עוד על PowerShot G7 X Mark III, המצלמה הקומפקטית שלנו לצילום 4K עם המסך הנשלף. מצלמה מושלמת ליומן וידאו, לשיחת ועידה בווידאו ולזרימת וידאו בשידור חי. קבל מידע נוסף.he.canon.co.il
בא נקווה שהמחיר שלה יצניח את המחירים ההזויים שמוכרים היום את המצלמות הישנות שלהםCanon PowerShot V1
עדיין לא הגיעה לארץ
יותר מומלצת מה G7משהי מכירה את הG1 מארק 3 מנסיון?
יותר מומלצת מG7 ?
אם כן למה?
* מצלמה ללא פלאשלקנון יש מצלמה חדשה דומה לסוני שהומלצה כאן
בא נקווה שהמחיר שלה יצניח את המחירים ההזויים שמוכרים היום את המצלמות הישנות שלהם
בארה"ב זה 900$....לקנון יש מצלמה חדשה דומה לסוני שהומלצה כאן
בא נקווה שהמחיר שלה יצניח את המחירים ההזויים שמוכרים היום את המצלמות הישנות שלהם
שזה אומר 3400בארה"ב זה 900$....
הGPT לא חושב ככה:לקנון יש מצלמה חדשה דומה לסוני שהומלצה כאן
Canon PowerShot V1
עדיין לא הגיעה לארץ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //