הסודות של אליאקספרס
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
שים לב שהוא הדגיש וידאו איכותי כי המצלמה של סוני מיעודת לבלוגרים (מלשון בלוג) ולכן גם אין פלש במצלמה הזאת. ואם באמת המצלמה שהיא מחפשת זה לווידאו אז חד משמעית שתקח את של סוני יש לסוני פוקוס מאוד יפה.
הדגם v1 ללא פלאש ויותר גדול פיזי, יותר מתאים לרצועה על הצוואר, בעיקר בשימוש אצל מי שמסריט הרבה ואצל יוצרי תוכן באינטרנט.אני בדיוק מחפשת מצלמה...
אם אני הולכת להוציא סכום כה על מצלמה אני רוצה את הכי טובה
מה עדיף G7 מרק 2 או החדשה POWERSHOT V1?
שם לב לחיסרון משמעותי מאוד מבחינת הזום ב V1מקפיץ את הנושא
יש לי G7 מארק 2
האם שווה למכור ולקנות V1?
המטרה שלי היא למצלמה יותר טובה ....
לא צלם אלא תחביב....
תודה
מצד ווידאו - כןחוץ מזום
על זה באמת שמעתי
איכות?
זה נכון למכור G7 ? זה יותר?
תודה!!
ה V1 היא מצלמה חדשהמקפיץ את הנושא
יש לי G7 מארק 2
האם שווה למכור ולקנות V1?
המטרה שלי היא למצלמה יותר טובה ....
לא צלם אלא תחביב....
תודה
יש לך מושג מה קורה עם זה?[ברעיון לפי השמועות קנון הולכים להוציא מצלמה מיועדת לצילום יותר מאשר ווידאו דגם-V3 אולי שווה לחכות קצת...]
אין עדיין מידע רישמי. כשיהיה בע"ה נעדכן. מצורף צילום מסך מהחדשות- [שהצפי במחצית הראשונה של 2026]יש לך מושג מה קורה עם זה?
איפה זה כתוב?אין עדיין מידע רישמי. כשיהיה בע"ה נעדכן. מצורף צילום מסך מהחדשות- [שהצפי במחצית הראשונה של 2026]צפה בקובץ המצורף 2145501
מהאתר -NEW CAMERA [זה כתבה ישנה אז לא ממש ברור מתי יצא.]איפה זה כתוב?
אם יש לי אפשרות להביא מארה"ב G7 עכשיו, זה עדיף מלחכות?מהאתר -NEW CAMERA [זה כתבה ישנה אז לא ממש ברור מתי יצא.]
לדעתי עדיף לקנות עכשיו כי אין צפי מעודכן. וקנון עוד לא הכריזה על הדגם רישמית [אבל א"א לדעת]אם יש לי אפשרות להביא מארה"ב G7 עכשיו, זה עדיף מלחכות?
מארק 3 עדיף, הייתי מוכר את הישן.יש לי 2 מצלמות G7, מרק 2 ישן יותר ומרק 3 חדש ממש.
הבנתי שמרק 2 יותר טוב, אבל אם המרק 3 חדש לגמרי מה עדיף לי?
אני רוצה למכור את המצלמה השניה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //