ייעוץ- ניתוח שקדים ופוליפים

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר התייעצות עם רופאי ילדים מומחים, אא"ג ובדיקה במכון שינה- הוברר כי אין מנוס מניתוח לבתינו בת השנתיים :(
הבנתי שההתאוששות מהניתוח לא כ"כ קלה, בעיקר באיזור של השקדים- יתכן כאב ודימומים.
האם שמעתם על דר' רוסו, מנתח אא"ג קופ"ח מכבי? (מאשדוד)
כמו"כ אשמח לשמוע (מנסיונכם האישי) איך עבר הניתוח וכיצד היתה ההתאוששות.
בברכת בריאות איתנה לכל עמ"י!

• הוסף לסימניות
ניתחתי את הבת שלי כשהייתה בת שלוש אולי.... ולא זכור לי משהו מיוחד עד כדי כך.

• הוסף לסימניות
סתם כדי לדעת, לאיזה מצב מועיל ניתוח שקדים?

• הוסף לסימניות
לפני כחודשיים וחצי עשינו לקטן בן השנתיים וחצי ניתוח פוליפים אצל ד"ר הוכוולד ממעיני הישועה, הוא מומחה גדול בתחום והרבה ממליצים עליו,
לגבי ההתאוששות - היא הייתה די מהירה , לא משהו מידי רציני, הניתוח ארך פחות משעה (כולל ההרדמה) ומייד אח"כ התעורר והועבר למחלקת אישפוז לשעה קלה, בזמן הזה הוא רוב הזמן בכה והיה די סמרטוטי בגלל ההרדמה, היה קשה לו גם לבלוע כי זה כאב לו באיזור הניתוח, הרופא הגיע למחלקה לבדוק שהכל בסדר ומייד שיחרר אותו, במשך היום הוא היה עדיין די סמרטוטי וכאב לו באיזור הניתוח (אבל לא עד כדי צרחות של כאב, אלא יותר משהו כמו תחושת אי נוחות), למחרת הוא כבר הלך למעון ואכל כרגיל, היה לו גם מעט דימום מהאף בימים הסמוכים לניתוח.
(כל הנ"ל זה לגבי ניתוח הפוליפים, לא יודעת מה עם שקדים)
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
אם ד"ר רוסו הוא מהמרפאה של הסיטי באשדוד
אז אנחנו היינו אצלו, לא בניתוח ב"ה, אבל הוא ד"ר אנושי, מקצועי מאד,
דיי עמוס אצלו, הכניס אותנו בלי תור במצב חירום, והרגיע מאד,
אח"כ גם הקל עלינו שאמר שלבדיקה חוזרת הוא נמצא ביום כך וכך בז' ואין צורך להגיע אליו עד הסיטי.

• הוסף לסימניות
ניתוח זה הוא אחד הניתוחים הקלים.
לבני עשו גם פוליפ וגם צינוריות.
התאור של הילה הוא במדויק מה שהיה אצל בני כשהיה בן 3. הניתוח קל. וההתאוששות יחסית קצרה מאד.
אין מה לפחד. רק שבשעת ההתאוששות הילד נראה מפחיד בגלל שהוא חצי מורדם ובכיו מוזר. וזה קשה לאמא לראות כך את בנה.

• הוסף לסימניות
ואיך עוברים ניתוח פוליפים לתינוק בן שנה וחצי?

• הוסף לסימניות
הפוליפים הוא באמת ניתוח קל כמו שאמרו.
השקדים יותר מורכב, כי זה כואב יותר. אבל גם עבר בשלום.
מידי פעם היא בקשה משכך כאבים, (בת 5), אבל לא היו תופעות מיוחדות וכו', דימומים וכו'.
זה כמו דלקת גרון חזקה.
הרופא היה מיכאל וולף, אבל היום הוא פרטי.
המליצו גם על שבירו כרופא מצוין.

• הוסף לסימניות
אני יודעת מנסיון משפחתי שאכילת קרטיבים או מעדנים קרים מקלה מאוד על התחושות בגרון בשעות ובימים שלאחר הניתוח.

• הוסף לסימניות
באמת הטראומה היחידה זה לראות אותה מתעוררת מההרדמה. היא בעטה בי כאילו הייתי שק חבטות......

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!
הבנתי שרובכם דיברתם על ניתוח הפוליפים, שהוא באמת החלק הקל יותר.
אשמח לשמוע מעוד בעלי/ות נסיון.

• הוסף לסימניות
אני מדברת על השלישיה... פולפים שקדים וכפתורים..... ונראה לי שהשקדים של הבת שלי גדלו חזרה... היא נוחרת לפעמים....

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו לפני שנה אצל ד"ר רוסו - התוצאות מצוינות.
אישית - בן אדם נחמד, אין לו גישה לילדים, יש לו איזה חוסר סבלנות מסוים, התנועות שלו חדות ומהירות אין לו את העדינות המצופה ממנתח.
אנחנו ניתחנו אצלו למרות זאת כי קיבלנו המלצות טובות עליו מכמה עסקנים וכאמור - התוצאות טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה