ייעוץ על חדר כביסה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
צריכה יעוץ לגבי חדר כביסה
יש לי שם שטח של 1.70 לארונות ושיש
תכלס אני בסוף שיפוץ ולא בענין להוציא את זה עכשו
יש לי את המטבח הישן במצב מעולה יש לי בו יחידות ארונות של 80 +50+40 וגם ארונות עליונים של 80 ו90 כך שזה מסתדר מצוין
אני אצטרך להביא איש שיש שיחתוך לי את השיש ויניח אותו בצורה יפה ונכונה.
אבל...
הארונות למטה זה של ה80 אין לו חורים לצנרת של הברז ולקופסא התחתית
וגם אני לא אוהבת את הצבע של החזיתות
זה שווה השקעה - כלומר החלפת חזיתות מגירות חיתוכים וכו
או שיותר זול כבר לקנות חדש וזהו?
אשמח לכל תגובה עם ידע מקצועי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי מעצבת כבר לא זה הענין
מחפשת לשמוע חוות דעת כללית האם שווה לי להתחיל את תהליך הברור או לא

תודה ענקית על ההענות המהירה

• הוסף לסימניות
תעשי חשבון:
כמה יעלה חזית? ( בערך 200 ש"ח ליחידה) אולי אפשר לצבוע?
כמה יעלה איש שיש? או אולי אחד מהבעלי מלאכה שכבר בבית יכלים לעשות את זה?
תבררי ותראי אם שווה
אגב, כבר הורדתם את השיש מהמטבח לראות שהוא נשאר בשלמותו?

• הוסף לסימניות
כן אני כבר בסוף...............
השיש שלם
יש לי 2 פלטות ארוכות ויפות
איש שיש ממילא יגיע לבית לשיש במטבח

• הוסף לסימניות
מה זה 200 ש"ח ליחידה?
איזה גודל?
יש לי שם ארון 2*40 ס"מ
עוד אחד 40 ועוד אחד 50 שבהם יש כיום מגירות שלא נוסעות יפה...
חושבת להמיר לארון רגיל
כלומר להוריד את המסילות להרכיב דלת ארון רגילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה