ייעוץ על טאבלט - Crown CR10A20KBD-16

• הוסף לסימניות
הטאבלט הזה Crown CR10A20KBD-16 עבור הקלדה בלבד, נראה לכם טוב?
המחיר שלו 490 בלבד כולל מקלדת ותיק. כאן

אני מודעת לזה שטאבלטים מידי זולים הם זבל לחלוטין,
השאלה אם כשמדובר להקלדה בלבד בלבד, ובמחיר כזה, האם שווה לרכישה, או שזה זול מידי והמכשיר דפוק?

• הוסף לסימניות
אם כן זה רק רק רק רק להקלדה למה לא
אמנם זה רק 1 ג'יגה RAM
והמצלמה שם ממש פשוטה 2 mp
אבל אמרת שאת לא צריכה את זה
וזה רק להקלדה
אם יש אחריות לשנה זה כבר טוב
לדעתי אין סיבה לדאגה
אבל צריך לזכור שטאבלט זה דבר עדין מאד, והמסך הן בחוץ (הזכוכית) והן בפנים עלולים להשבר או להפסיק את הפעולה כאשר מטלטלים אותם וכד'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ספציפית לזיכרון ראם, מה שאתה כותב ממש לא נכון כשמדובר בהקלדה נטו.

כוונתי בשאלתי היא בעיקר על החברה, האם היא מוכרת כטובה ושווה הימור או כזבל והתוצאה ידועה מראש, כמו טאבלטים של אקאי או סילבר-ליין ודומיהם.

המפרט כשלעצמו על הנייר, להקלדה נטו מספק בהחלט.

• הוסף לסימניות
@יוסי מחשבים בפעם הבאה תשאיר את מה שכתבת ותכתוב שערכת את ההודעה ואז תוסיף מה שבא לך. לערוך את ההודעה [ולשנות את מה שנכתב בה מקצה לקצה] ולא לציין שהיא נערכה, אתה מוציא את המגיב שהגיב על אותה ההודעה טמבל....
אם זה לא התחום שלך, אז אל תתן חוו"ד לא נכונה.

למעשה, הייתי הולכת על זה - https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_413825.html?wid=1451237
אבל כיון ש - https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_605518.html?wid=1433363 כבר עם מקלדת, אז זה עדיף.

סליחה על הבוטות, אבל כאלו דברים עלולים קצת לעצבן..
אנחנו בפורום מקצועי, לא באיזה חלטורה.

• הוסף לסימניות
סליחה!
אגב, גם את יכולת לערוך את ההודעה שלך
שנית, בתחילה הבנתי שזה גם להקלדה, אני החלפתי מספר טאבלטים בחיי, טאבלט עם זיכרון RAM נמוך היה מעצבן לפעמים בהדלקה ובפעולות.
ומה שאני עורך את ההודעות זה רק בגלל שזה פורום מקצועי וחשוב שיופיעו דברים נכונים.
ולגבי החברה, אז ככה, Crown זה זבל, אבל Chuwi כבר יותר מוכר.
ושוב סליחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שאפשר לערוך הודעות, אבל אם משתמש כותב משהו, ולאחמ"כ כשהגיבו לו שזה לא נכון הוא הולך ומוחק את דבריו וכותב ההיפך [כי לא נעים לו, או מכל סיבה אחרת] בלא ציון שהודעתו נערכה, זה נותן מצג שווא על המשתמש שהגיב לו. ואדרבה, בפורום מקצועי נהוג להשאיר את ההודעה הקיימת [ולעמוד מאחריה] ולהוסיף "עריכה: AAA BBB"..

אבל לא נורא, העולם לא התהפך,
זה לא משהו עקרוני, זו פשוט צורת התנהלות בפורום מקצועי..

אגב Chuwi זו חברה מעולה++..

• הוסף לסימניות
הגזמת.......
כבר כתבו עליה כאן בעבר שבין החברות הסיניות היא מהמוכרות אבל מעולה ++ זה הגזמה
לא התכוונתי שהיא כמו שיומי או אפל, אלא שבתג מחיר שלה היא חברה מעולה++
והיא באמת מעולה. ולא באמת מעניין אותי מה כתבו כאן בעבר... :)

• הוסף לסימניות
הבעיה בזולים שהם קופאים פתאום בלי סיבה וצריך להפעיל מחדש
השאלה אם מישהו התנסה בחברה הזאת שאין את הבעיות הנ"ל.
(אני גם מחפשת זול, לאקסל במקרה שלי, אבל שיעבוד :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה