ייעוץ על קניית טבלאט וינדוס - אם יש לך נסיון כנסו

• פותח הנושא selo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפש מישהו שיש לו נסיון עם טבלאט וינדוס - לחפש באייבי סתם זה אני גם יודע....

אני מחפש עם התנאים הבאים

א. 10 אינץ
ב. וינדוס 10
ג. טבלאט כלומר ללא מקלדת (אמנם שתהיה אפשרות לחבר עם אלחוטי או משהו כזה)
ד. איכותי - לא סיני שילך אחר זמן קצר אא"כ זה סיני שידועים כאיכות טובה
ה. לא יותר מ 1000 ש"ח (או קצת יותר)
ו. אם יש אפשרות לשים סים יותר טוב

• הוסף לסימניות
לי יש Chuwi hi10 air שעולה כ-720 ₪ ואני מרוצה (ללא מקלדת: 630 ₪)
הדיסק קשיח ssd מכיל רק 64 GB אבל זה מספיק להתקנת ווינדוס+תוכנות
אין יציאת USB רגילה רק יציאה קטנה של Type-C וניתן להכניס מתאם
זיכרון ראם - 4 GB
זמן עלייה כחצי דקה
בלי אפשרות לשים סים
לחץ כאן לעמוד המוצר

• הוסף לסימניות
בקישור שהבאת נראה שיש לו גם מיקרו USB לכאו' אפשר לשים שם OTG ואז יהיה לו כניסת USB רגילה. נכון ?

• הוסף לסימניות
כמה זמן מחזיק הבטריה שלו ?

• הוסף לסימניות
זה מגיע עם מתאם ל Type-C ל USB ?

• הוסף לסימניות
לך על מחשבי הטאבלט של אסוס ולנובו.

• הוסף לסימניות
על אסוס שמעתי דברים לא הכי הכי, יש לך נסיון עם לנובו (טבלאט) ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה