ייעוץ - פרסום לקוסמטיקאית רפואית

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה:

הלקוחה התחברה מאוד לסקיצה השניה (שמצורפת), היא אמרה שהיא הראתה אותה להרבה אנשים, והרוב חשב כמוה...

בכל מקרה, הלקוחה גרה בחשמונאים ועד היום היא פרסמה באופן קבוע חצאי עמודים במקומונים של ק"ס.
כיום היא רוצה להגדיל את מעגל הלקוחות לכל ישובי הסביבה ע"י פרסום הפלייר שעיצבנו.
(ראינו שקהל היעד שלה הוא פחות נשים מק"ס, כי הם נשות עיר שלא יסעו בקלות לישוב סמוך - גם אם הוא קרוב מאוד גאוגרפית, מה שלא כך אצל נשות יישובים שרגילות ליסוע 5-10 דק' עבור שירותים שהם צריכות).
אבל היא בכ"ז לא רוצה לאבד את קהל הלקוחות שלה מק"ס שמכיר אותה שנים מהפרסומים הקודמים.. לכן חשבנו לפרסם את המודעה הזאת שבוע אחד על עמוד שלם - כדי שישימו לב שהיא שינתה פרסום, ואח"כ לעבור לפרסם על רבע עמוד-כתזכורת, ובמקביל להשקיע על ישובי הסביבה..

מה אתם אומרים?
ומה אתם אומרים על המודעה מבחינה פרסומית?

קבצים מצורפים

• פלייר פרח 2א.jpg
    1.3 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה אך הדוגמא קצת רחוקה.
לדעתי כדאי ללכת על דוגמא שקרובה יותר לעולם האישה/ קוסמטיקה,
פלפל לא עושה לי את זה בדיוק.

• הוסף לסימניות
אז יש לה קהל לקוחות מק"ס או אין לה?....

--

בתור מי שגרה באחד מ"יישובי הסביבה" אני ממליצה, לפני שפונים לקהל הזה, להשקיע מחשבה ומחקר כדי להגיע לתועלות שבאמת ימשכו את הקהל הזה. כאן ביישוב יש 2 קוסמטיקאיות. למה שאכנס לאוטו ואסע 15 דק' עד חשמונאים בשביל קוסמטיקאית אחרת? יש איזו תועלת ייחודית שיכולה למשוך אותי?
(אני סתם זורקת לך להמחשה - כניסה נפרדת לחדר טיפולים שחוסך את הצורך לעבור דרך הבית ולהגיד שלום לבעל ולילדים כמו אצל הקוסמטיקאיות המקומיות?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופית;894017:
הרעיון יפה אך הדוגמא קצת רחוקה.
לדעתי כדאי ללכת על דוגמא שקרובה יותר לעולם האישה/ קוסמטיקה,
פלפל לא עושה לי את זה בדיוק.
יש לך רעיון לדוגמא טובה יותר?
היא לא רוצה מלפפון.
וצריך שזה יהיה משהו אדום/ירוק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;894019:
אז יש לה קהל לקוחות מק"ס או אין לה?....

--

בתור מי שגרה באחד מ"יישובי הסביבה" אני ממליצה, לפני שפונים לקהל הזה, להשקיע מחשבה ומחקר כדי להגיע לתועלות שבאמת ימשכו את הקהל הזה. כאן ביישוב יש 2 קוסמטיקאיות. למה שאכנס לאוטו ואסע 15 דק' עד חשמונאים בשביל קוסמטיקאית אחרת? יש איזו תועלת ייחודית שיכולה למשוך אותי?
(אני סתם זורקת לך להמחשה - כניסה נפרדת לחדר טיפולים שחוסך את הצורך לעבור דרך הבית ולהגיד שלום לבעל ולילדים כמו אצל הקוסמטיקאיות המקומיות?)
יש לה לקוחות מק"ס, אבל לא מספיק. בגלל כמה סיבות:
א. המרחק הזה של ה 2 דקות נסיעה לא נוח להן.
ב. בק"ס כידוע, הדבר המשמעותי כמעט הוא מחיר - והיא לא מתחרה בפרמטר הזה.

יש לה המון יתרונות:
א. יש לה חדר טיפולים מפנק מחוץ לבית, שבנוי כמו צימר קטן.
ב. היא פרא-רפואית עם המון ידע והבנה ברפואה (ואין בכלל הרבה כאלה! בכל הארץ יש כמה עשרות בודדות שהם באמת עם ידע רפואי)
ג. היא מציעה טיפול למילוי קמטים שרק עכשיו הגיע לארץ, והיא היחידה באיזור שמשווקת אותו.
ד. היא לא עושה רק שעוות וגבות אלא המון טיפולים נוספים, שאין בד"כ ביישובים (פדיקור ומניקור, טיפולי אקנה, טיפולי פנים מעולים, טיפולי ספא וכו')

• הוסף לסימניות
אולי פסיפלורה
או ליצ'י שבחוץ הוא מכוספס ומבפנים הוא רך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;894023:
יש לה לקוחות מק"ס, אבל לא מספיק. בגלל כמה סיבות:
א. המרחק הזה של ה 2 דקות נסיעה לא נוח להן.
ב. בק"ס כידוע, הדבר המשמעותי כמעט הוא מחיר - והיא לא מתחרה בפרמטר הזה.

יש לה המון יתרונות:
א. יש לה חדר טיפולים מפנק מחוץ לבית, שבנוי כמו צימר קטן.
ב. היא פרא-רפואית עם המון ידע והבנה ברפואה (ואין בכלל הרבה כאלה! בכל הארץ יש כמה עשרות בודדות שהם באמת עם ידע רפואי)
ג. היא מציעה טיפול למילוי קמטים שרק עכשיו הגיע לארץ, והיא היחידה באיזור שמשווקת אותו.
ד. היא לא עושה רק שעוות וגבות אלא המון טיפולים נוספים, שאין בד"כ ביישובים (פדיקור ומניקור, טיפולי אקנה, טיפולי פנים מעולים, טיפולי ספא וכו')

נשמע שקהל נשות היישובים - שרובן ככולן מאובזרות ברכב וברישיון נהיגה ורגילות לנסוע "החוצה" - הוא בהחלט קהל שכדאי לשקול לחדור אליו.
[אם כי במקרה הזה, פרסום בעיתונים הוא לא אפיק השיווק המתאים.]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;894026:
נשמע שקהל נשות היישובים - שרובן ככולן מאובזרות ברכב וברישיון נהיגה ורגילות לנסוע "החוצה" - הוא בהחלט קהל שכדאי לשקול לחדור אליו.
[אם כי במקרה הזה, פרסום בעיתונים הוא לא אפיק השיווק המתאים.]
את חושבת שכדאי להפסיק לגמרי לפרסם בידיעונים של ק"ס?
לא חבל להפסיד את הלקוחות ששם?

ולכל ישובי הסביבה חשבנו לפרסם את המודעה כפלייר..

• הוסף לסימניות
אופס, רק עכשיו ראיתי איזה דרך חתחתים עברת עם האפרסקים הפלפלים והמלפפונים בפורום השכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;894031:
את חושבת שכדאי להפסיק לגמרי לפרסם בידיעונים של ק"ס?
לא חבל להפסיד את הלקוחות ששם?

ולכל ישובי הסביבה חשבנו לפרסם את המודעה כפלייר..

לא אמרתי להפסיק. היא יכולה עקרונית לפנות ל-2 קהלים שונים בצורות שונות.
צריך לבדוק את הכדאיות של הפרסום בידיעוני ק"ס ביחס של עלות תועלת. כמה אחוזים מהוצאות העסק מורכבים מהפרסום הזה? כמה לקוחות חדשים הפרסום הביא בשנה האחרונה? עד כמה המשך הפרסום תורם לשימור הלקוחות הקיימות? עד כמה הפסק הפרסום יפגע בשימור הלקוחות הקיימות? לפי הנתונים האלה צריך לקבל החלטה.

פלאייר זה אפיק גרוע. אף אחת כאן לא תפנה לקוסמטיקאית לא מוכרת, ביישוב מרוחק יחסית, בעקבות פלאייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;894048:
לא אמרתי להפסיק. היא יכולה עקרונית לפנות ל-2 קהלים שונים בצורות שונות.
צריך לבדוק את הכדאיות של הפרסום בידיעוני ק"ס ביחס של עלות תועלת. כמה אחוזים מהוצאות העסק מורכבים מהפרסום הזה? כמה לקוחות חדשים הפרסום הביא בשנה האחרונה? עד כמה המשך הפרסום תורם לשימור הלקוחות הקיימות? עד כמה הפסק הפרסום יפגע בשימור הלקוחות הקיימות? לפי הנתונים האלה צריך לקבל החלטה.

פלאייר זה אפיק גרוע. אף אחת כאן לא תפנה לקוסמטיקאית לא מוכרת, ביישוב מרוחק יחסית, בעקבות פלאייר.
תודה על התשובות המפורטות!

הצעתי לה בהמשך, לעשות ערב יופי לנשות הסביבה-שבו תהיה הרצאה שלה עם הדגמה מוחשית, הגרלות, הנחות לנרשמות לטיפולים, הגרלות וכו'..
הבעיה שערב כזה זה הוצאה שקצת כבדה לה עכשיו, ובשביל לממן אותו, היא חשבה קודם להכניס כסף עם פליירים..

יש לך דרכי שיווק נוספות?

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במסר.
פלאיירים לא יכניסו לה כסף, לא אצל קהל היעד הזה.
כתבתי לך שם ואכתוב גם כאן - צריך להכיר את קהל היעד. המאפיינים שונים מאוד מזו של האישה החרדית. לא כל מה שיעבוד בקרית ספר יעבוד כאן ולהפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;894057:
שלחתי לך במסר.
פלאיירים לא יכניסו לה כסף, לא אצל קהל היעד הזה.
כתבתי לך שם ואכתוב גם כאן - צריך להכיר את קהל היעד. המאפיינים שונים מאוד מזו של האישה החרדית. לא כל מה שיעבוד בקרית ספר יעבוד כאן ולהפך.
תודה נעמה, התשובות מפורטות ומלאי רעיונות, כרגיל אצלך.. :)

עדיין, אשמח לקבל הערות על הניסוח/ עיצוב או כל דבר אחר של המודעה..

• הוסף לסימניות
הפרסומת איכותית. רק הכיתוב מייצר תחושה פוגענית.
נניח שאת עם החלק הימני של הגמבה על עור פנייך, כיצד תחושי כשיפנו אלייך בצורה כזו?
צריך פכתוב בכללות "אפשר כך, ואפשר אחרת" או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
אותי האדום הזה הרתיע. זה מרגיש מדמם ולא מחוטה ונעים. גוונים בהירים ונקיים יותר ישרתו טוב יותר את המטרה.אפי' האדום על רקע לבן נקי יהיה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
שמעי אני לא יודע מה עשו לפרסום שלך בעיתון אבל הגמבה נראית ממש לא טוב, החלק הפחות טוב נראה כאילו יצרו אותו עם טקסטורה של נייר מקומט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;902180:
שמעי אני לא יודע מה עשו לפרסום שלך בעיתון אבל הגמבה נראית ממש לא טוב, החלק הפחות טוב נראה כאילו יצרו אותו עם טקסטורה של נייר מקומט...

כן, ראיתי את זה...
הצבעים יצאו מאוד מאוד דהויים וחיורים..
וכל הצבעוניות שם מוזרה לחלוטין..

אני ממש לא מבינה למה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה