ייעוץ: צבעי קרש

• הוסף לסימניות
בני, צייר מוכשר בקש ליום הולדתו העשירי צבעי קרש.
אני רוצה לקנות לו משהו טוב, לא האלה ב8 ש"ח מחנות מכשירי כתיבה.
על מה תמליצו?

• הוסף לסימניות
כדאי צבעי קרש אקוורל-aquarell
אפשר לצבוע עם זה רגיל ואפשר לטבול מכחול במים ולעבור על הציור ויקבל אפקט של צבעי מים.
מחיר אינני יודעת, קניתי את שלי לפני כעשר שנים.

• הוסף לסימניות
כשלמדתי ציור (מספר שיעורים בודדים) המליצו לי על קרנדש.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להשקיע ממש- קרנדש. אבל זה מאוד יקר.
פאבר קסטל גם מעולים ממש, נראה לי טיפה פחות יקר.
אלו עפרונות אקוורל כפי שציינה רחלי

• הוסף לסימניות
אין כמו קרנדש!
שווה כל שקל ומחזיק שנים.

• הוסף לסימניות
קודם כל: תודה רבה, וכעת שאלה ובקשה:
מה הסדר גודל של המחיר?
ואם תוכלו לכתוב לי קרנדש באנגלית, כי אין לי מושג איך קוראים את זה בלי ניקוד (שלא יהיו פדיחות בחנות)

• הוסף לסימניות
קרנדש- CARAN D'ACHE

ל- 18 צבעים בערך 150 ש"ח, ל- 30 צבעים בערך 250 ש"ח

• הוסף לסימניות
קרנדש מיובא משוויץ. עלה לפני כחמש שנים כמאה וחמישים שקלים.

• הוסף לסימניות
זה תלוי בכמות הצבעים בכל קופסא.
יש חבילות של 12 יש של 18, 24 ונראה לי גם של 48.
אין לי מושג של מחירים, אבל כמו שכתב זה מעלי, נראה לי המאה חמישים זה של ה-12 או של ה-18.

• הוסף לסימניות
טוב אז את הקרנדש נשאיר לשוויצרים. (המחיר מפחיד מידי בשביל בן עשר, לא?)
כמה עולה האקוורל? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אקוורל זה שם כולל לעפרונות מסיסים במים. קרנדש זה הסוג הטוב שלהם.
אם זה יקר לך מידי, את יכולה לבדוק בחנות יצירה אמינה סוגים אחרים של עפרונות. פשוט לקחת דף ולקשקש קצת במקום. יש במחירים של 50-80 ש"ח דברים מספיקים לבן 10.
הכלל שאני ראיתי לעפרונות איכותיים, זה שהצבע שלהם חזק, כלומר שהתחושה יותר 'שומנית'.
הפשוטים נותנים תחושה של עיפרון, וצריך להתאמץ כדי להוציא צבע רווי. נסי לבדוק עפרונות של 10 ש"ח, ועפרונות יותר יקרים, ותרגישי לבד את התחושה.

• הוסף לסימניות
תודה!
הקרנדש מפחיד ממש. כל חידוד עולה חמש ש"ח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1301675:
תודה!
הקרנדש מפחיד ממש. כל חידוד עולה חמש ש"ח!

הוא לא נגמר לעולם...
קיבלתי ב"ירושה" מאמא שלי...

• הוסף לסימניות
הוא לא נגמר כי אינני משתמשת בו. אכן מהסיבה ש"כל חידוד עולה 5 ש"ח"...

• הוסף לסימניות
קריוקה
גם אפקט המים שצינו, נהניתי מהם מאד והם לא מאאאאד יקרים בקשר לאיכות,נראה לי מעולה

• הוסף לסימניות
נוי,
אני רכשתי בכפר השעשועים ערכה של 36 צבעים שנהניתי מהם מאוד
אם זכור לי נכון זה על באזור 40 ש"ח (לפני כמה שנים)
זה לא כמו הפבר-קסטל שהזכירו פה, אבל לילד בן עשר זה בהחלט מספיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה