מידע שימושי ייעוץ- קניית ספה

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות ספה תלת מושבית.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איזה סוג מומלץ מבחינת נוחות, פרקטיות-אפשרויות ניקוי, ועמידות לאורך זמן.
בינתיים נכנסתי לחנות אחת ואיתי קטלוג של ספות מעור נאפה - ואין לי מושג אם זה טוב, מה המעלות ומה החסרונות
אשמח לשמוע על ספות מעור, ספות מעור הפוך - ז'אמס, או בד
עור לא אמיתי לא מעניין אותי.
אשמח גם לקבל המלצות על חנויות אמינות ולא יקרות בב"ב .
תודה​

• הוסף לסימניות
באמת לאף אחד מהניקים אין ספה בבית?....:confused:

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת על האיטלקיות המקוריות - ניקולטי או נטוצי (איטלסופה הם ליין עממי וזול יותר של נטוצי - ועדיין מדובר במותג המקורי)
זו השקעה לשנים

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו במרכז הספות בירושלים ספה מתכווננת ומשייטת של צ'ירס. סוף הדרך שמאלה וימינה ביחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1156964:
אנחנו קנינו במרכז הספות בירושלים ספה מתכווננת ומשייטת של צ'ירס. סוף הדרך שמאלה וימינה ביחד.

אפשר הסבר??

---
מישהו יודע איפה ניתן לקנות ספות בד מעוצבות? כי איך שהבנתי ספות עור יפות רק בהתחלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1156236:
ממליצה לך ללכת על האיטלקיות המקוריות - ניקולטי או נטוצי (איטלסופה הם ליין עממי וזול יותר של נטוצי - ועדיין מדובר במותג המקורי)
זו השקעה לשנים

ככל הזכור לי אלה ספות יקרות מאד.. התקציב שלי הוא עד 3.500 פלוס מינוס

• הוסף לסימניות
לא שמעת על ההגדרה "סוף הדרך שמאלה"? זהו, אז זה עוד יותר מזה.

• הוסף לסימניות
לא ממליצה על ספת בד בהירה. כן על ריפוד בד כהה - וראיתי אחד כזה שאת מעבירה עליו מגבון ואין כתמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;1155601:
אני מעונינת לקנות ספה תלת מושבית.
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון איזה סוג מומלץ מבחינת נוחות, פרקטיות-אפשרויות ניקוי, ועמידות לאורך זמן.
בינתיים נכנסתי לחנות אחת ואיתי קטלוג של ספות מעור נאפה - ואין לי מושג אם זה טוב, מה המעלות ומה החסרונות
אשמח לשמוע על ספות מעור, ספות מעור הפוך - ז'אמס, או בד
עור לא אמיתי לא מעניין אותי.
אשמח גם לקבל המלצות על חנויות אמינות ולא יקרות בב"ב .
תודה​

אני עשיתי הרבה בירורים בנושא ומצאתי ב"מייבל סנטר" ספות עם שנתיים אחריות וממש לא יקר גם השירות שם משהו מיוחד!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי יש ספות עור, שבחנות הבטיחו שזה עור אמיתי, אבל אחרי כשנתיים שימוש זה נראה זוועה.
מסקנה: על עור צריך לשלם טוב מאוד + אחריות על הרבה שנים (שנתיים לא מספיק), אם אין לך תקציב, תקני ספה מבד בצבע פרקטי.

• הוסף לסימניות
עור אמיתי עולה הרבה יותר מהתקציב שציינת. אפשר, אם את רוצה למצוא דברים מעולים ביד שתיים... זה אומנם דורש סבלנות ועקביות, אבל בסוף תמצאי בע"ה. אני קניתי ספת עור איטלקית מקורית מעור משובח, עץ מלא, מדהימה ונוחה ב-450 ש"ח....

• הוסף לסימניות
באתר "יד שתיים". מתאים גם לחסומים :) קל מאד להפעלה, אזור, סוג רהיט, לעקוב כל יום אחרי דברים חדשים. יש הרבה מציאות של אנשים שמחליפים ריהוט במצב חדש כמו גרביים, כי הם עוברים דירה, רוצים לגוון, ועוד.

• הוסף לסימניות
ספת עור

יש לנו ספת עור תלת מושבית בהירה באלפי שקלים. גיל:שנתיים וחצי+-

חסרונות:
יקרה, מדי פעם גורמת לי להחסיר פעימה, כמה כסף שפכתי עליה... כבר לא נראית כמו שקניתי אותה, היא התרחבה מעט, ויש לתחזק אותה פעם בכמה שבועות עם חומר ומרכך ולשפשף (בגלל שהיא בהירה, היא נהיית שחורה) עטים לא יורדים ממנה. ויש כאלה שלא אוהבים את המגע הקריר שלה מעט.
מעלות:
מאוד נוח איתה, אני לא מפחדת שילדים יעלו שניה עם נעליים, או יקשקשו עליה עם טושים, ישפך עליה משהו, והיא גם מאוד יפה, נוחה, ומשווה מראה יוקרתי, ממש עושה את הסלון.

עצות נוספות: נפה זה דבר שנמתח מאוד! ספה מעור טובה=יקרה! יש בדים שמתכבסים! ויפים! ושומרים על עצמם!אתר יד 2 שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמש;1158324:
עור אמיתי עולה הרבה יותר מהתקציב שציינת

לא בטוח ש'הרבה יותר'.

המלצתי כבר בעבר:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=632214&postcount=7

ועדיין המלצתי שרירה וקיימת:
ספת עור שחורה של 'קליה' (או 'אולטימה', זה די היינו הך. שניהם עור אמיתי מייד אין איטליה), בת 3 שנים כבר, סופגת ריקודי עם עליזים מדי יום ב"ה, ועם נעליים....:eek: נראית כמו חדשה, כמעט אפשר להחזיר לחנות. :cool:
(ולכן בחרנו בשחור. פרקטית - זה חבל"ז)
כמדומני 10 שנות אחריות (אולי 5?)
מחיר: 4.5

לא שווה? :cool:

• הוסף לסימניות
לי יש שתי ספות (2+3) של קאליה עור איטלקי מקורי, עלו לפני כעשר שנים כשלוש עשרה אלף אני לא זוכרת בדיוק.
ממליצה על צבע כהה למרות שנורא יפה בהיר אבל זה לא פרקטי. לי יש צבע חום כהה (ונגה) וזה נשמר מקסים. אני לא יכולה להגיד שאין בכלל חריצים, אבל זה לא בולט בכלל.
התחזוקה קלה מאד, מנקים עם סנו לעור פעם בשבוע.
גם שלי סופגת נעליים, וקפיצות של הילדים והרבה הרבה רביצות מהנות במשך השבוע ובעיקר בשבתות :)

• הוסף לסימניות
ראיתי ספת עור שנקראת king sofa - מותג אמריקאי. מישהו מכיר או יודע להמליץ?

• הוסף לסימניות
אמריקן בוי, אולטימה, קינג סופה, מישהו יודע לספר לי עליהם? האם שווה להשקיע עוד 3000 (ההפרש בין קינג סופה לאמריקן בוי) או שמשלמים על השם וחבל על הכסף...
אשמח לשמוע חוו"ד ממנוסים

(החלטנו על ספת תלת בהירה-למרות האזהרות...)

• הוסף לסימניות
בעלי ואני נסענו לפני 7 שנים לתל אביב (אני לא זוכרת את הרחוב) יש רחוב שלם של ספות
יקרות, זולות
אבל הם היבואנים אז יותר זול שם
קניתי ואני די מרוצה צבע בז - חום
אל תתפשרי על בהיר אלא אם כן את משועממת את חיה בבית עם ילדים ולא במוזאון

אני קניתי בד שאפשר לנגב עם מגבון...
(לפעמים רואים כתם מסביב)
להבא אקנה עור .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה