דרוש מידע ייעוץ רפואי -נשים האם יש מוקד 24 שעות?

• הוסף לסימניות
רופא באונליין אמר שהשאלה שלי היא לרופאת נשים ומכיוון שאין מענה כזה בקופה הוא הפנה למיון,
קשה לי מאוד לבזבז לילה במיון בשביל שאלה שאפשר לקבל עליה מענה טלפוני,
יש לכן מידע עם מי אפשר להתייעץ?

• הוסף לסימניות
או שאולי תנסי ארגונים כמו מכון פועה
אבל לא בטוחה שמתעסקים עם זה

• הוסף לסימניות
יש בתי חולים שיש להם מוקד - זכור לי מעייני הישועה או גם שיבא.

• הוסף לסימניות
בכללית יש מוקד טלפוני של אחיות ליווי הריון אינני זוכרת שעות פעילות
אם רלוונטי אפשר להתקשר ל*2700 ולבדוק אפשרויות בניתוב
אבל אם אין בררה ואין מענה - עדיף לבזבז על ספק לילה במיון ולא להצטער לאחר מעשה
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
רופא באונליין אמר שהשאלה שלי היא לרופאת נשים ומכיוון שאין מענה כזה בקופה הוא הפנה למיון,
קשה לי מאוד לבזבז לילה במיון בשביל שאלה שאפשר לקבל עליה מענה טלפוני,
יש לכן מידע עם מי אפשר להתייעץ?
אילה עוזר . היא לא רופאה אבל יועצת והרבה מאד מתייעצים אתה
0777004166
היא עונה עד 11:30 בערב בד"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה