ייעוץ- תמונה עמידה בחום

• הוסף לסימניות
שלום לכולכן,
קניתי מעמד לסיר משעם, יש למישהי רעיון איך לשים/להעביר/ לעשות סובלימציה של תמונה על משהו שעמיד בחום?

• הוסף לסימניות
כל משפחת הפסיפסים שיש לקנות בחנות יצירה תתאים,
לא פסיפס סול כמובן...אבן זכוכית וכאלה.

יש גם צבע עמיד בחום אבל אני מכירה אותו רק בצבע שחור וזה לא יוסיף לך הרבה .

• הוסף לסימניות
תודה. זה גם אופציה סתם לקשט.
אבל מלכתחילה העדפתי משהו עם תמונה. השאלה אם יש אפשרות להדפיס את התמונה על חומר שעמיד בחום

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, תשאלי בהפקות דפוס.
את צריכה גם לקחת בחשבון שסיר זה לא רק סיר חם..יש בתחתית שאריות שומן ופיח, לפעמים כמובן.

אולי תלכי על זכוכית שיחתוך לך זגג בקוטר של השעם, מתחת אין בעיה להצמיד כל תמונה אבל..
זה מרגיש כמו אותה גברת שמצאה כפתור ברחוב ורצה להתאים לכפתור..שמלה, נעל, תיק ופילו תכשיט...

לי יש בבית תחתית שעם ששדרגתי לא עם תמונה אלה עם אריח..קניתי כמה אריחים מצוירים בחנות של עודפי קרמיקה
הדבקתי במרכז השעם והתוצאה מקסימה.

• הוסף לסימניות
תודה.
המטרה שלי מלכתחילה לא היתה לשדרג, אלא בתור משהו לסבתות לראש השנה. ואז זה חייב ;) לבוא עם תמונה...

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי.
לא מכירה דרך תמונה תהיה עמידה בחום למעט עיגול זכוכית כפי שכתבתי,

בקישור שנתת איקאה נותנים דרך נוספת להשתמש בשעם, מסגרת תמונה אולי תלכי על זה.

• הוסף לסימניות
משהו יודעת איך יודעים מה עמיד בחום ומה לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה