ייצוא אירועים מיומן גוגל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לייצא את הפגישות שלי מיומן גוגל, אבל אני רוצה לייצא או ליבאות רק את האירועים העתידיים, מכיון שיש הרבה כאלה אין לי כח להעתיק אותם ידנית.
האירועים שעברו כבר גם הם רבים ואין לי כח למחוק אותם ידנית.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אתה יכול להכנס לגוגל סקריפט בקישור הזה
להדביק את הקוד המצורף, לשמור, לתת הרשאות ולהריץ.
הגדרתי שימחוק מיומן הברירת מחדל אם אתה רוצה מיומן ספציפי יש לכתוב את שם המייל שלו במשתנה CAL בתוך גרשיים.
כמו כן תגדיר את התאריך ממנו אתה רוצה למחוק. כעת זה מוגדר מה1 ינואר 2013.
מקווה שזה עובד העתקתי וערכתי מעט להתאמה.
קוד:
function doGet() { /* Get your default calendar */
    var cal = CalendarApp.getDefaultCalendar();
    var yest = new Date(2013,0,1,0,0,0)

var start = new Date(0);
    var end = new Date(yest);

/* Get all events from start date upto time */
    var events = cal.getEvents(start, end)

var body = "Calendar - Events Log - Status" + "\n\n-----------------------\n";

if (events.length > 0) {
        var tz = Session.getScriptTimeZone();

/* Build-up log */
        for (var i = 0; i < events.length; i++) {
            body += Utilities.formatDate(events[i].getStartTime(), tz, "MM:dd HH:mm") + " ~ ";
            body += Utilities.formatDate(events[i].getEndTime(), tz, "MM:dd HH:mm") + " :";
            body += events[i].getTitle() + " - " + events[i].getDescription() + "   -   Deleted\n";
            events[i].deleteEvent()
        }
    }
    return ContentService.createTextOutput(body);
}

• הוסף לסימניות
בדקתי כעת וזה עבד לי, רק האירועים עוברים לאשפה, ואם לא תמחק אותם מהאשפה הם נמחקים אוטומטית אחרי חודש.

• הוסף לסימניות
כלומר אני צריך באמת מ2013 אבל בא נאמר עד תחילת 2019
תודה רבה רבה על הסיוע!

• הוסף לסימניות
@דוד אי ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי, כנראה לא הבנתי מה בדיוק צריך לשנות.
יש מצב שאתה מכין לי סקריפט שמוחק החל 2013 עד החמישי 2019?

• הוסף לסימניות
PHP:
    var ynd = new Date(2019,5,1,0,0,0)

var start = new Date(ynd);
    var end = new Date(yest);

if (events.length > 0) {

/* Build-up log */
            body += Utilities.formatDate(events[i].getStartTime(), tz, "MM:dd HH:mm") + " ~ ";
            body += events[i].getTitle() + " - " + events[i].getDescription() + "   -   Deleted\n";
            events[i].deleteEvent()
        }
    }
}

• הוסף לסימניות
@דוד אי תודה רבה!
ניסיתי את זה, וכתוב לי שגיאה שתאריך הסופי לא יכול להיות לפני תאריך ההתחלה, או משהו בסגנון?
השאלה אם וכיצד ניתן לסדר את זה
ושוב תודה!!

• הוסף לסימניות
PHP:
    var ynd = new Date(2019,5,1,0,0,0)

var start = new Date(yest);
    var end = new Date(ynd);

if (events.length > 0) {

/* Build-up log */
            events[i].deleteEvent()
        }
    }
}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה