ייצוא באפטר

• הוסף לסימניות
איך אני מייצא [EXPORT] באיכות הטובה ביותר,
יש כמה אופציות ואני בוחר AVI , האיכות לא משהו אולי משהו בהגדרות ?

• הוסף לסימניות
AVI עבר מן העולם, אין בו דחיסה כלל, מקודד מיושן.

לכו על: H.264 /MPEG2 /QUICK TIME
הכל לפי מטרת הייצוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeoditb;1236828:
AVI עבר מן העולם, אין בו דחיסה כלל, מקודד מיושן.

לכו על: H.264 /MPEG2 /QUICK TIME
הכל לפי מטרת הייצוא.

אל תספיד פורמטים לשוא...
לידיעתך AVI הוא פורמט=תבנית קובץ=מעטפת קובץ. הוא יכל לקבל המון סוגי דחיסה
בניהם h.264 וmpeg2 -. נכון שהוא פחות בשימוש בקרב הקהל הרחב אבל יש לו את היתרונות שלו כמו לדוגמה:
הידעת שאם תייצא לavi בlossless ייצא לך קובץ ענק זה נכון אבל אם תכווץ אותו בwinrar
תגיע ליחס דחיסה של שים לב תחזיק חזק... 99%!!!
זה אומר שקובץ ששוקל 100 מגה אחרי דחיסה ישקול מגה אחד בלבד!! אין לזה שום מקבילה בשום פורמט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1236861:
אל תספיד פורמטים לשוא...
לידיעתך AVI הוא פורמט=תבנית קובץ=מעטפת קובץ. הוא יכל לקבל המון סוגי דחיסה
בניהם h.264 וmpeg2 -. נכון שהוא פחות בשימוש בקרב הקהל הרחב אבל יש לו את היתרונות שלו כמו לדוגמה:
הידעת שאם תייצא לavi בlossless ייצא לך קובץ ענק זה נכון אבל אם תכווץ אותו בwinrar
תגיע ליחס דחיסה של שים לב תחזיק חזק... 99%!!!
זה אומר שקובץ ששוקל 100 מגה אחרי דחיסה ישקול מגה אחד בלבד!! אין לזה שום מקבילה בשום פורמט.

אני דווקא לא רואה בזה יתרון שבתוכנות דחיסה הוא נדחס למינימום, זה רק מראה שהפורמט הזה מנופח בלי טעם.. המטרה היא לייצא קובץ שישקול מעט ועדיין ישמור על איכות טובה ומירבית כדוגמת H.264.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;1236880:
אני דווקא לא רואה בזה יתרון שבתוכנות דחיסה הוא נדחס למינימום, זה רק מראה שהפורמט הזה מנופח בלי טעם.. המטרה היא לייצא קובץ שישקול מעט ועדיין ישמור על איכות טובה ומירבית כדוגמת H.264.

אני לא חולק עליך, גם אני מקודד לh.264 כמעט תמיד.
אני רק אומר לא להספיד פורמטים במיוחד כשלא יודעים עליהם הרבה...

לגבי הדחיסה- דחיסת lossless היא כשמה כן היא - דחיסה שאיננה מאבדת מידע לעומת זאת h.264 הוא מקודד אובדני ולכן ברמה העקרונית הוא תמיד מאבד מידע גם את לא רואים זאת.
תחשוב על זה אם תייצא לavi בloosless ותדחוס בראר תקבל קובץ באיכות הכי מקסימלית שאפשר במשקל סביר לגמרי שלא תוכל לקבל בשום מקודד/פורמט אחר שאינו מאבד מידע בהגדרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה