ייצוא בפאואר פוינט

• הוסף לסימניות
כשאני סוגר קובץ פאואר פוינט, יש מצב שניתן לראות את קבצי הוידאו במחשב אחר מבלי להעביר את הקבצים למחשב ?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה של השאלה?
אם סוגרים את המצגת אז החומרים אמורים להיות בתוכה בלי צורך להוסיף אותם מחדש. הכל כבר נמצא בפנים.
אם לא הבנתי נכון, תסבירו יותר את הכוונה שאוכל לענות כהוגן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את כוונתך:
ב- POWER POINT לא צריך להעביר את כל הקבצים עם המצגת לאחר שמירה של המצגת בקובץ התוכנה, אך כאשר מעבירים למחשב אחר צריך רק לוודא כמובן שיש בו את התוכנה ושהיא תואמת לגרסה שאצלך.
אם זה לא אותו גרסה- ייתכנו שינויים קלים במצגת ובלבול בשקופיות, אך לא תמיד זה כך.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה של השאלה?
אם סוגרים את המצגת אז החומרים אמורים להיות בתוכה בלי צורך להוסיף אותם מחדש. הכל כבר נמצא בפנים.
אם לא הבנתי נכון, תסבירו יותר את הכוונה שאוכל לענות כהוגן.
בהצלחה!
לדעתי הוא התכוון לסגור את המצגת, לא לייצא אותה בקובץ וידאו...
הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, בגרסאות החדשות של פאוור פוינט ניתן גם לסגור את המצגת לקליפ ממש.
כמובן שהאיכות והעריכה אחרות לגמרי :)

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת, את קבצי הוידאו א"א לראות בלי שמעבירים אותם ביחד באותה תיקיה.
מה שכן אפשרי זה לסגור קובץ פאואר פוינט בסרט, אבל זה לא כ'כ מוצלח בהרצאה.

• הוסף לסימניות
בדיוק על זה אני מתכוון, גם אני חשבתי כך. אבל ניסיתי והעברתי קובץ פאואר פוינט למחשב אחר והוא ניגן את כל קבצי הוידאו שהיו שם. אולי ישנה איזו דרך מסויימת שניתן לסגור מבלי להעביר את כל הקבצים ?

• הוסף לסימניות
בדיוק על זה אני מתכוון, גם אני חשבתי כך. אבל ניסיתי והעברתי קובץ פאואר פוינט למחשב אחר והוא ניגן את כל קבצי הוידאו שהיו שם. אולי ישנה איזו דרך מסויימת שניתן לסגור מבלי להעביר את כל הקבצים ?
אפשר לסגור כסרט בפאוור פונט

• הוסף לסימניות
סגירה בפאוור פונט.png

• הוסף לסימניות
אם הכוונה לשימוש במצגת כמצגת, ישנה עוד אפשרות והיא מופיעה ממש מתחת לדוגמה המובאת כאן למעלה והיא נקראת ארוז מצגת עבור תקליטור. ואז מקבלים ספרייה הכוללת את המצגת עם החומר הנלווה (סרטונים וכד' המשולבים במצגת).
"הבעיה" בשמירה כזו היא שאם יש המון חומר חיצוני, גודל הספרייה הנוצרת הוא ענק ולא ממש עולה על דיסק, אולי דיסק און קי.
היתרון, שזה נשמר כמצגת המקורית עם כל המעברים וקטעים חיצוניים משולבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה