כללי ייצוא הרבה קבצי פוטושופ לPDF בבת אחת

• הוסף לסימניות
יש לי 43 קבצי פוטושופ שאני מעוניין להמיר לPDF.
האם יש דרך קלה ומהירה לעשות את זה או שאני חייב לייצא אותם אחד אחד?
תודה רבה למפרע.

• הוסף לסימניות
ליצור אקשן בדרך זו:
1. פתח תיקיה חדשה ושים בה את כל הקבצים, פתח את כל/חלק מ/הקבצים מתוך התיקיה החדשה.
2. לחץ הקלטה > לך ל'קובץ'>'שמירה בשם'>בחר בפורמט PDF> וודא שהמיקום לשמירה הוא בתיקיה בה נמצאים הקבצים (התיקיה שיצרת קודם)> בסיום השמירה סגור את הקובץ> לחץ על סיום ההקלטה.
3. עכשיו תריץ את ההקלטה על כל קובץ בנפרד.

נכון, זה לא נתן לך שמירה אוטומטית לכל הקבצים, אבל ניסיתי ליצור "לופ" של 3 פעולות שמריצות אחת את השניה וזה לא אפשרי, כי לא ניתן להריץ את אותה פעולה פעמיים באותה הפעלה..

אולי ישנה דרך אחרת, אני לא מכיר בכל אופן.

• הוסף לסימניות
קליק ימיני על כל ה43 קבצים, ואז: Convert to Adobe Pdf

• הוסף לסימניות
רק אם יש לו אקרובט פרו מותקן..

• הוסף לסימניות
יש באפשרויות היצוא של פוטשופ משהו שמאפשר ליצא כספר עשרות ואף מאות קבצים, רק שלוקח לזה זמן ודי הרבה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים,

ונתנו,
ניסיתי מה שהצעת אך בדרך הזה אני חייב לרשום את שם הקובץ בנפרד לכל אחד מהקבצים.
האם יש דרך להפעיל את זה באפן שאוטומטי ישמור אותו בשם המקורי של הקובץ?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים,

ונתנו,
ניסיתי מה שהצעת אך בדרך הזה אני חייב לרשום את שם הקובץ בנפרד לכל אחד מהקבצים.
האם יש דרך להפעיל את זה באפן שאוטומטי ישמור אותו בשם המקורי של הקובץ?

• הוסף לסימניות
כדי להפוך את זה לקצת יותר אוטומטי, היינו שלא יהיה צורך להקליד את שם כל קובץ מחדש בתיבת SAVE AS, פתחתי BRIDGE ובחרתי בכל הקבצים האלה, אח"כ נכנסתי לTOOLS/PHOTOSHOP/BATCH, ושמה בחרתי בACTION של SAVE AS PHOTOSHOP PDF.
אח"כ פשוט לחצתי אנטר פעמיים על כל קובץ. זה לקח בערך דקה של לחיצת אנטר ל43 קבצים.

• הוסף לסימניות
כדי להפוך את זה לקצת יותר אוטומטי, היינו שלא יהיה צורך להקליד את שם כל קובץ מחדש בתיבת SAVE AS, פתחתי BRIDGE ובחרתי בכל הקבצים האלה, אח"כ נכנסתי לTOOLS/PHOTOSHOP/BATCH, ושמה בחרתי בACTION של SAVE AS PHOTOSHOP PDF.
אח"כ פשוט לחצתי אנטר פעמיים על כל קובץ. זה לקח בערך דקה של לחיצת אנטר ל43 קבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה