כללי ייצוא לדפוס באינדיזיין דרך הפוסטסקריפט והדיסטילר

• הוסף לסימניות
איך אני מייצאת לפוסט סקריפט באיכות מקסימלית לדפוס, ואיך אני אחר כך מוודאת שהדיסטילר יהפוך ל PDF באיכות דפוס?

מה שעשיתי כיום זה דרך "פרינט" אבל אני לא בטוחה שזו הדרך הנכונה

כשאני מייצאת ל PDF באיכות דפוס, יוצא לי קובץ 1300 KB וכשאני עושה זאת דרך הדיסטילר, זה יוצא 590 KB
הבדל משמעותי

דבר נוסף, חלק מזה אני צריכה לייצא להטבעה.
האם מייצאים בדרך שונה?
מה שצריך להיות מוטבע צבוע בצבע פנטון מג'נטה

• הוסף לסימניות
את אמורה לעשות פרינט לפוסטסקריפט. אח"כ לפני פתיחת הקובץ, לבדוק שהדיסטילר עומד על press ורק אז ליצור PDF ממנו.

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי אבל ההבדלים בגודל הקבצים כל כך משמעותיים שחשבתי שאולי עשיתי טעות.

והאם זה מספיק איכותי להטבעת כסף למשל, אם כל ההטבעה בקובץ נפרד בצבע פנטון מג'נטה?

• הוסף לסימניות
מה צריך להגדיר בייצוא לפוסטסקריפט?
seperation?
משום מה נראה שיש לו מכל הגוונים שם, למרות שלהכל הגדרתי צבע פנטון מג'נטה.
אודה למי שיכול להגיד לי איזה הגדרות צריך לתת

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה