כללי ייצוא לPDF מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשאני מייצאת מאינדיזיין חוברת/ספר או משהו כזה,
ויש לי מאסטרים.
אבל, בתכלס בעמודים של הספר, השתנה המאסטר. (כלומר הזזתי את האובייקטים)
בקובץ הPDF זה מייצא את כל העמודים טוב,
אבל בחלק מהעמודים הוא מכניס גם אלמנטים שיש בעמוד המאסטר.
אם הצלחתם להבין...
כשאני מייצאת לJPG זה מייצא בלי.
יש מישהו שיודע איך משתלטים על הבעיה הזו?
(כשהייתי חייבת להוריד לדפוס אז ייצאתי לJPG רק את העמודים הבעייתיים,
והחלפתי אותם בקובץ הPDF.)
אשמח לתגובתכם...

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בתופעה זו ומצאתי לה פתרון
כשאת בונה את המאסטרים השונים ויש להם משהו משותף נוח ליצור מאסטר חדש לפי מאסטר קיים ואז לשנות. זה מנסיוני גורם לייצוא לא נכון של הקובץ.
כדי להתגבר אני יוצרת מאסטר חדש ללא התאמה למאסטר אחר. בוחרת את האוביקטים מהמאסטר הרצוי ומדביקה במקום ומשנה ומאז אין לי תקלות
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
גם בייצוא וגם בהדפסה היתה הבעיה הנ"ל?

• הוסף לסימניות
האמת שלא ניסיתי את זה בהדפסה, רעיון טוב.
ולגבי המאסטר, יש לי שני מאסטרים, כאשר השני הוא שכפול של המאסטר הראשון,
עם הקטנה של תיבות טקסט.
העיקרון הוא לעשות את זה בתחילת העבודה? ואם כן, האם יש פתרון לזה שגיליתי אתה עניין בסוף העימוד...?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, באמת זה לא יצא בהדפסה.
ולהבא, אעשה את בתחילת העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה