כללי ייצוא לPDF

• הוסף לסימניות
לילה טוב!!

איך אני מייצאת קובץ לPDF באינדזיין??

אני לא מצליחה!

אני עושה EXPORT וזה לא הולך לי אולי מישהו יכול לעזור לי דחוף????????

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לא יודע מה בדיוק הבעיה, אין איזה הודעה או משהו?
בעקרון לוחצים קוטרול E, ובוחרים את הפורמט הרצוי. לבחור שם טוב. אחריזה מופיע חלון אפ אפשריות של הגדרות יוצא [סוג, איכות וכו']. אפה בדיוק זה נתקע?

• הוסף לסימניות
לי שבוע שעבר היה אותו מקרה, ופשוט היה לי איזה עמוד גרפיקה עם שכבות פשוט מחקתי את זה וזה כן נסגר לי

• הוסף לסימניות
מה ז"א עמוד גרפיקה שמחקת, אני מעצבת ספר לילדים ועכשיו אני רוצה לייצא לPSD כולל הטקסטים איך אני עושה את זה???

• הוסף לסימניות
PSD או PDF?
לPSD את לא יכולה.
אי אפשר ליצא קובץ אינדי לפוטושופ.
את צריכה להכין את התמונות בפוטושופ, ואחרי זה ליבא אותם עם קישור לאינדי, ושם לעשות עליהם את הטקסט, מומלץ בחום אחרי נעילת השכבה הזו ופתיחת חדשה.

• הוסף לסימניות
גם לי היו בעיות ביצוא ל PDF כשהקובץ אינדזיין הכיל מאסטר עם אפקטים

• הוסף לסימניות
התבלבלתי PDF!!

ואני עשיתי EXPORT המון פעמים ואני לא מצליחה!!

אולי חסר לי משהו בתהליך??--אם יש למישהו אפשרות להסביר לי לאט לאט איך לעשות את זה?? (כנראה עברתי את השעה!!)

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;2148025:
גם לי היו בעיות ביצוא ל PDF כשהקובץ אינדזיין הכיל מאסטר עם אפקטים

אז מה עושים???

• הוסף לסימניות
הדפסה ל PDF

• הוסף לסימניות
מה היו הבעיות ביצוא ?

הקובץ פגום ?
חסרים אובייקטים ?

• הוסף לסימניות
שלב אחר שלב

• הוסף לסימניות
זה מה שאני מקבלת! background task alert

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2148041:
שלב אחר שלב

נתקלת פעם בבעיה בייצוא כשישנם אפקטים לאובייקטים ?

היה לי שבוע שעבר קובץ שכל הנסיונות לייצוא הולידו קובץ שחסר לו חלק מהשוליים, וכמו כן, אובייקט מסויים במסטר היה חסר ברוב העמודים

האם מישהו יכול להחכימני בנושא ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;2148049:
זה מה שאני מקבלת! background task alert

במקרה כזה, הייתי עושה ריסטארט למחשב (הפעלה מחדש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;2148050:
נתקלת פעם בבעיה בייצוא כשישנם אפקטים לאובייקטים ?

היה לי שבוע שעבר קובץ שכל הנסיונות לייצוא הולידו קובץ שחסר לו חלק מהשוליים, וכמו כן, אובייקט מסויים במסטר היה חסר ברוב העמודים

האם מישהו יכול להחכימני בנושא ?

אולי זה גם הבעיה אצלי!!

אני כבר מנסה.......

• הוסף לסימניות
אני שבוע שעבר היה לי ספר תורני שהתברר שהעמודי גרפיקי שהגרפיקאי הכין לי זה משבש את הייצוא וגם אחרי שייצאתי אז הדפוס התקשר ואמר שהקובץ פגום, אז אמרתי לו שכנראה בגגל העמודי גרפיקא אז הוא אמר לי שאני שייבא את כל עמודי הגרפיקה לפוטושופ ושאני יעשה שם שיטוח תמונה ואז להביא עוד פעם לאינדי ובאמת הכל בא על פתרונו בשלום

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי וזה לא עזר לי!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
background task alert
זה אומר שיש משימה ברקע שמונעת ממנו להמשיך הלאה או שאין זכרון מספיק.
כבי את המחשב [לאחר סיום קריאת ההודעה..] וחכי 10 דקות ותנסי שוב. ככה המטמונים של הזכרון "מתנקים".
לגבי תמונות ל אמשוטחות הם באמת עושות בעות בדפוס, ולי גם היה איזה בעיות עם JPG שלמרות שאין בו שקיפות הוא עשה בלאגן גדול - מאוד.
התגברתי על הבעיה הזו ועוד רבות על ידי הדפסה לPDF שזה אומר שאחנו לא מיצאים את הקובץ אלא מדפיסים אותו, כאילו למדפסת וירטאלית.
אני משתמש תדיר בPDFCREATOR ונהנה ממנו מאוד.
לוחצים קונטרול P וממשכים כאילו זה היה מדפסת רגילה. לשים לב לגדלים. אם ההדפסה יצאה טוב לשמור את ההגדרות שלה לשימוש עתידי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
התייאשתי...............................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;2148064:
החכמה זה לא להתייאש.
במקרה כמו שלך יש לבודד את הבעיה.
דהיינו למצוא את העמוד הבעייתי שתוקע את הסגירה, ע"י סגירת הקובץ בחלקים.
אפשר לחפש בפרוג על הנושא הזה.
אם צריך עזרה, אשמח לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה