כללי ייצוא מאינדיזיין לוורד

• הוסף לסימניות
איך אני מייצא קובץ וורד בצורה כזו שכל הסגנונות יישארו כשהיו? (שאני יוכל אח"כ להחזיר לאינדיזיין).
תודה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה.
אתה בטח לא אמור לדעת, אבל כשאני לוחץ Download (אחרי שהכנסתי שם ומייל) לא קורה כלום. אולי דברים השתנו מאז?!
תבדוק בספאם. ראיתי שניסית איזה 4 פעמים.
אגב, סתם לייצא סטורי (כתבה) אחת אין צורך בסקריפט שלי -- זה מובנה באינדיזיין. הפואנטה של הסקריפט שלי שזה משחיל את כל הכתבות ביחד למסמך אחד בוורד...

• הוסף לסימניות
אגב, סתם לייצא סטורי (כתבה) אחת אין צורך בסקריפט שלי -- זה מובנה באינדיזיין. הפואנטה של הסקריפט שלי שזה משחיל את כל הכתבות ביחד למסמך אחד בוורד...
אני יודע שאפשר לייצא לRTF, אבל זה לא שמר לי על הסגנונות. מבחינת וורד כל הטקסט היה בסגנון 'רגיל'.
חוצמיזה, תודה על הסקריפט!

• הוסף לסימניות
אני יודע שאפשר לייצא לRTF, אבל זה לא שמר לי על הסגנונות. מבחינת וורד כל הטקסט היה בסגנון 'רגיל'.
חוצמיזה, תודה על הסקריפט!
אם ייצוא ל-RTF לא עובד, גם הסקריפט לא יעבוד, כי הסקריפט מבוסס על הייצוא המובנה של אינדיזיין ל-RTF.
אבל ייצוא ל-RTF כן שומר על הסגנונות, אז הבעיה שם אחרת...

• הוסף לסימניות
אם ייצוא ל-RTF לא עובד, גם הסקריפט לא יעבוד, כי הסקריפט מבוסס על הייצוא המובנה של אינדיזיין ל-RTF.
אבל ייצוא ל-RTF כן שומר על הסגנונות, אז הבעיה שם אחרת...
אני אנסה שוב. תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה