כללי ייצוא מאינדיזיין לעמודים בודדים

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ של 160 עמ' ואני צריך אותו ב-160 קבצים נפרדים של Pdf, י שאופציה באינדיזיין לייצא כל עמוד לקובץ בנפרד?

• הוסף לסימניות
פשוט מאד יש שני דרכים לעשות את זה ואני מעדיף את מספר 1.

1. לעשות פידיאף אחד גדול, ובאקרובט לעשות extract pages, שם צריך לסמן וי ב: extract pages as separate files. האקרובט נותן לך אפשרות לבחור תיקית יעד לשם הוא שופך את כל הקבצים אוטומטית במהירות שיא ללא תחליף.

2. ניתן לעשות יצוא מהאינדיזיין לקבצי eps ולגרור את כולם לדיסטילר.

• הוסף לסימניות
תודה חיים...

ואגב, באותו עניין של האקרובט,

יש לי בעיה מוזרה עם האקרובט, כל פעם שאני מנסה לדסטל באחת האופציות המובנות בדסטילר הוא נופל ונסרג, רק באופציה PDF/A draft הוא מדסטל ומייצר PDF, זה קורה רק אצלי? או שמשהו שאני עושה לא נכון גורם לזה..?

• הוסף לסימניות
האם זה קורה לך מכל הקבצים ומכל התוכנות?

• הוסף לסימניות
כן. בהתחלה חשבתי שזה בגלל פונטים וכדו' אבל גם כשאני מדסטל בקונברט (עפ"י רוב) זה נופל. פשוט מעלה הודעת שגיאה שהיישום ביצע פעולה בלתי חוקית והוא יסגר, אפילו כשהדפסתי מוורד זה קרס.

ניסתי אולי גירסאות שונות של האקרובט אבל גם לא עזר

• הוסף לסימניות
אין לי אלא לאחל לך התקנה נעימה

(של אקרובט עם דיסטילר מעודכן)

• הוסף לסימניות
השתמשתי ב-6 וזה נפל, כיום אני משתמש ב-7 פרופשיונל וגם לא עובד...

התקנה זה לא הפיתרון כנראה

• הוסף לסימניות
כמובן שמה שחיים כתב קיים רק מגירסה 7 ומעלה ואל תנסו לחפש את זה קודם...

• הוסף לסימניות
הדבר הראשון.
תשני את ההגדרה בהגדרת הייצוא של הpdf,
CTRL+E בדיסטילר
גם בfonts, וגם בstandards
שבמקרה והוא לא מצליח לסגור לדפוס בגלל גופן או בגלל משהו אחר, שלא יעשה Cancel Jobs, רק Warn And Continue
אולי זה יעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה