כללי ייצוא ספר אינדזיין לPDF

• הוסף לסימניות
יש לי ספר באינדזיין ואני מנסה לייצא אותו לPDF אבל מסיבה כלשהיא כל פרק הוא מייצא לי את העמוד הראשון והאחרון כעמודים נפרדים ולא כזוג עמודים כמו את שאר הדפים בספר, (כל פרק בספר הוא קובץ שונה באינדזיין, שמחוברים בפונקצית הספר) זה לא נותן לי להדפיס את הדפים לבדיקה, ולצפות בזה במצב אמת... יש למישהו רעיון אין למנוע תופעה זו?

• הוסף לסימניות
:)
זה מצב אמת...
הראשון הוא לא זוג. לכי לספרייה ותבדקי.

• הוסף לסימניות
אם העמודים נפרדים מלכתחילא:
יכול להיות שזה קשור לכך שבייצוא של הסגירה לא מסומן spreads למסמך.

או שבפתיחת מסמך חדש לסמן את האפשרות facing pages

• הוסף לסימניות
סליחה. לא הבנתי את השאלה כייאות.
כנראה מוגדר לך כל תחילת פרק בעמוד שמאלי. ובמקרה כל הפרקים הם עמודים זוגיים.

• הוסף לסימניות
נכון, זה אמנם מצב אמת, אבל העמוד האחרון בפרק הראשון, הוא עמוד בודד, והעמוד הראשון בפרק השני הוא גם עמוד בודד, בהדפסה הם יהיו עמודים חופפים, למה ביצוא לPDF הוא לא נותן לי אפשרות לייצא אותו כך?
כמו כן, כשהוא נותן לי עמוד בודד, שיתן אותו באותו עימוד כמו את שאר הספר( חצי עמוד לרוחב הדף) ולא גדול יותר באמצא הדף. זה אפילו לא מייצא באותו גודל. (כי בעימוד עמודים כפולים הוא מקטין לי אותו שיתאים לדף רגיל)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
זה מיוצא לקובץ אחד? או לקבצי פדפ מרובים?
את מיצאת את הספר או את הקובץ?
איך את עושה פדפ?

• הוסף לסימניות
OK יש לי עשרים קבצים של אינדזיין, כל אחד מהם הוא פרק בספר. איחדתי את כל הקבצים לספר באינדיזיין, ואמרתי לו לעמד את העמודים כך שכל פרק תמיד יתחיל בעמוד השמאלי. כך שאם הפרק נגמר בעמוד שמאלי הוא מכניס לי אוטומטית עמוד ריק בסוף אותו פרק.
עכשיו אני רוצה לייצא את הספר לPDF קובץ אחד, אבל אני רוצה שהוא ייצא לי אותו כמו ספר, שיהיה רציף.
אני נותנת לו את אופציית הspread אבל בכל הפרקים בלי יוצא מן הכלל, הוא מייצא את העמוד הראשון כעמוד לאורך הדף באמצע הדף, בגודל מלא, ואת שאר עמודי הפרק כעמודים כפולים לרוחב הדף, עד העמוד האחרון, אותו הוא שוב מייצא כעמוד בודד לאורך הדף, ואז לפרק הבא יש לי שוב את העמוד הבודד, עמודים כפולים ושוב עמוד בודד. אז לדוגמא עמוד 1 בקובץ הוא עמוד לאורך 15 העמודים הבאים הם לרוחב, עם 2 עמודי ספר בכל עמוד, עמוד 17 ועמוד 18 הם עמודים לאורך שבכל אחד במרכז מייוצא רק עמוד אחד מהספר וכן הלאה, העשרה הבאים עמודי רוחב עם 2 עמודים מהספר בכל דף וכו' וכו' (כל זה קורה לי באותו קובץ רציף של PDF)
אין לי אפשרות להגדיר לו לייצא את העמוד האחרון של הפרק ואת העמוד הראשון של הפרק הבא כעמודים חופפים על spread אחד??? או לפחות שייצא את העמוד הראשון והאחרון באותו גולד כמו שאר העומודים באותו עימוד לרוחב הדף?
אני מקוה שהסברתי את עצמי טוב יותר הפעם

• הוסף לסימניות
צר לי.
כשל בתכנון של אדובי...
גוגל מראה שאת לא לבד.

http://forums.adobe.com/thread/325252
(האנגלית שלי חלשה מידי....).

• הוסף לסימניות
תודה רבה, האנגלית שלי בסדר, העמוד הזה מלא במיידע שאני מחפשת, ואכן כן, כנראה שאני לא לבד... כמה שהתוכנות נהיות חכמות יותר הן מלאות באגים ומסובכות יותר...
יישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה