כללי ייצוא קבצים ללקוח

• הוסף לסימניות
אני עובד כרגע על עיצוב מגזין באינדיזיין, ואני צריך מדי פעם לשלוח חומר מעוצב ללקוח להתרשמות.
ומצד שני אני גם רוצה לשמור את הקבצים כערבון, כך שהוא לא יוכל להדפיס את החומר מבלי לשלם.

יש לכם איזה רעיון באיזה אופן לשלוח לו את הקבצים מבלי שהוא יוכל להדפיס אותם???

תודה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
pdf באיכות נמוכה.

או סימן מים באיזה מקום בדף

• הוסף לסימניות
GoldRing הציע/ה רעיונות מעולים, ותמיד קח מקדמה אחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1133033:
GoldRing הציע/ה רעיונות מעולים, ותמיד קח מקדמה אחי.
אני רוצה לקחת! הבעיה היא במי שצריך לתת אותה:)

• הוסף לסימניות
אל תוותר! אם אתה דורש סכום מקדמה סביר והוא עושה בעיות - אתה לא מתחיל את העבודה.
למדתי זאת על בשרי...
אל תפחד להגיד "לא" ללקוח מסיבה מוצדקת.

• הוסף לסימניות
איך מוציאים פי די אף באינדי באיכות נמוכה?

(ניסיתי ב"דחיסה" לעשות איכות תמונה: מינימום, וזה לא הועיל, ואני צריך גם שכל הטקסט גם יהיה באיכות נמוכה)

• הוסף לסימניות
כשאתה עושה יצוא יש אפשרות לבחור איכות נמוכה יותר. אבל זה לא משפיע כ"כ על הטקסט אלא על תמונות וכדו'.

אם אתה צריך שגם טקסט יהיה באיכות נמוכה, הטוב ביותר להכניס סימן מים.

• הוסף לסימניות
כשאתה מיצא לPDF אתה מיצא PDF אינטרקטיב. ושם ההגדרה של רזולוציה של 72 DPI וגם אתה מקבל קובץ יחסית קטן שעובר במייל.

• הוסף לסימניות
שליחת הקבצים לא קשור למקדמה.
מקדמה לוקחים בכל מקרה.
ואם אחרי שתגמור את הפרוייקט הוא מתחרט, גם אם לא קיבל קבצים עדיין???

• הוסף לסימניות
לא אעבוד עם לקוח שאין לי אמון בו ברמה כזו.
(אמון לא יכול אמנם להגיע לרמה של 100% אבל הוא יכול לעבור את ה-95%)

בלי קשר לזה, מגזינים ושאר קבצים מרובי עמודים, אני שולחת באיכות נמוכה בשלב הסקיצות כדי להקל על המשקל, אבל ממש לא משיקולי (אי)אמון.

• הוסף לסימניות
עוד אפשרות:
ביצוא לPDF כנס ללשונית "אבטחה" סמן את "השתמש בסיסמא להגבלת הדפסה וכו'" ובלשונית מתחת סמן "ללא" (או "רזולוציה נמוכה"). קבע סיסמא כלשהי, והמסמך חסין הדפסה (או שההדפסה באיכות נמוכה - תלוי במה שסימנת).
-היתרון בזה שהלקוח מקבל קובץ עם איכות גבוה ויכול להתרשם אבל להדפיס הוא לא יכול.

קבצים מצורפים

• הגבלת הדפסה.png
    KB 41 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הכי פשוט-
אני לוכדת את המסך ישר מהתוכנה הפתוחה, ושולחת..
מושלם מכל הבחינות, לעולם א"א להשתמש עם זה, וזה לא איכותי בעליל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1133241:
עוד אפשרות:
ביצוא לPDF כנס ללשונית "אבטחה" סמן את "השתמש בסיסמא להגבלת הדפסה וכו'" ובלשונית מתחת סמן "ללא" (או "רזולוציה נמוכה"). קבע סיסמא כלשהי, והמסמך חסין הדפסה (או שההדפסה באיכות נמוכה - תלוי במה שסימנת).
-היתרון בזה שהלקוח מקבל קובץ עם איכות גבוה ויכול להתרשם אבל להדפיס הוא לא יכול.
הרעיון הכי טוב... קניתי
ותודה רבה

• הוסף לסימניות
אוי באמת, ישנם תוכנות פשוטות שמאפסות את הסיסמא, ולעולם לא תדעו מי הלקוח שלכם..

לדעתי, לשלוח קובץ באיכות נמוכה שלא יכולה לשמש לכלום, הכי טוב, וככה רוב הציבור עושה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה