כללי ייצוא קובץ באינדיזיין - הטקסט משתבש

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייצא קובץ באינדיזיין CS5 לPDF, אבל הטקסט משתבש - נוצרים רווחים באמצע מילים וכו'.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
עושים הדפסה ל PDF במקום ייצוא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2207396:
עושים הדפסה ל PDF במקום ייצוא

PDF מודפס - האם אפשר לעבוד עליו כמו PDF שנוצר מייצוא?
למעשה אני הכנתי קומיקסים עם טקסט והגרפיקאית צריכה להניח אותם על הגריד, להוסיף מספרי עמודים וכו'.
האם זה משנה באיזו צורה סגרו את הקובץ לצורך זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2207535:
convert לטקסטים

האם יש אפשרות לבחור את הטקסט שבכל המסמך כדי לעשות לו קונוורט, או שיש צורך לעשות זאת בכל כפולה בנפרד?

• הוסף לסימניות
אם כל הטקסטים בשכבה נפרדת...

• הוסף לסימניות
כל הטקסטים בשכבה נפרדת
כשאני לוחצת 'בחר הכל' - הוא בוחר לי רק את הטקסט של הכפולה עליה אני עומדת.
איך עושים קונוורט לכל הטקסט ביחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;2207692:
PDF מודפס - האם אפשר לעבוד עליו כמו PDF שנוצר מייצוא?
למעשה אני הכנתי קומיקסים עם טקסט והגרפיקאית צריכה להניח אותם על הגריד, להוסיף מספרי עמודים וכו'.
האם זה משנה באיזו צורה סגרו את הקובץ לצורך זה?

אפשר לעבוד עליו רגיל לחלוטין
(אמנם יש שינויים בין היצוא להדפסה, אך לא רלוונטים כלל מבחינתך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה