כללי ייצוא קובץ באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייצא קובץ באקספורט ואני מקבלת את ההודעה הבאה: (מצורף)
בתחילת העבודה השתמשתי בפונט הזה (נרקיסים MF) ולאחר שהופיעה לי אזהרה לגבי הפונט שיניתי את הטקסט לגופן אחר.
עכשיו כשאני רוצה לייצא את הקובץ מופיעה לי הודעה הקשורה שוב לפונט הזה, למרות שכבר שיניתי גופן וגם עשיתי חיפוש לפונט נרקיסים והוא לא נמצא (בתקווה שעשיתי חיפוש בצורה הנכונה).
מה הבעיה ואיך אפשר לפתור זאת?? (במהירות האפשרית!!)
תודה מראש לכל העוזרים...!

קבצים מצורפים

• לכידה6.PNG
    KB 13.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
כנראה שהגופן מופיע איפה שהוא גם אם את לא רואה, כלומר רווחים, או במסטר וכו'
אם זה אכן כך אפשר לייצא כך ולהתעלם מההודעה.

• הוסף לסימניות
זה הבעיה שהוא לא מסכים לייצא לי!!
אבל א"כ למה בחיפוש לא רואים שהגופן מופיע איפה שהוא?
איך אני עוקפת את זה?
---אני חייבת לסגור את הקובץ!!
תודה

• הוסף לסימניות
לפי ההודעה יש 2 בעיות.
הראשונה היא הבעיה של הפונט, והיא לא מהווה בעיה כפי שכתב חושם. (בעצם היא אומרת שלפונט הזה אין הרשאות הטמעה. מה שזה אומר זה שאם יפתחו את הקובץ הזה במחשב שהפונט לא מותקן בו - הPDF יציג את הטקסט שבפונט הזה בפונט ברירת מחדל של המערכת, ואם הפונט מותקן הPDF יציג אותו באופן תקין)
הבעיה השניה היא הייצוא
לכאורה אין קשר בין שתי הבעיות וגם אם הבעיה הראשונה תיפתר, לא בטוח שעדיין תצליחי לייצא.
הפתרון לבעיה השניה הוא בידוד של האלמנט שמפריע לייצוא ומחיקה שלו.

• הוסף לסימניות
אני מבין מההודעה שיש אכן בעיה בפונט נקריסים (אגב, בזמנו פרסמתי פה בפרוג מדריך איך לשנות את הפונט כדי שלא תהיה הבעיה הזאת איתה. ובפרט כאן, שזה בעיה טכנית, ואתם כלל לא רוצים להשתמש בפונט, נראה שאין חשש חוקי עם זה).

בנוסף, כתוב שאינדיזיין תחילף את הפונט נרקיסים בפונט ברירת מחדל. אם פונט ברירת המחדל כוללת את כל הגליפים של הפונט נרקיסים, הייצוא יסתיים בהצלחה. אבל אם אין אותם שם, הייצוא ייפסק.

וזה מה שקורה.

אגב, יכול להיות שהפונט נמצא באיזה קובץ EPS שאתם משתמשים בו...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על העזרה!!
הסתדרתי דרך ה-find font למצוא היכן מופיע הפונט הזה בטקסט ואכן היו כמה רווחים בפונט זה.
ועכשיו הוא מאפשר לייצא את הקובץ כרגיל.

• הוסף לסימניות
מה פירוש היו כמה רווחים?

• הוסף לסימניות
היו בקובץ כמה רווחים שעמדו על הפונט הזה-הבעייתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2082128:
אני מבין מההודעה שיש אכן בעיה בפונט נקריסים (אגב, בזמנו פרסמתי פה בפרוג מדריך איך לשנות את הפונט כדי שלא תהיה הבעיה הזאת איתה. ובפרט כאן, שזה בעיה טכנית, ואתם כלל לא רוצים להשתמש בפונט, נראה שאין חשש חוקי עם זה).
איפה פורסם? אפשר קישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה