ייצוא HD עם שמירה על איכות גבוהה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אפשר בבקשה לקבל הסבר איך לייצא סרט HD מפרמייר לאנקור ולשמור כמה שיותר על איכות ה HD.
ובאנקור לדיוידי :)

תודה רבה רבה

נ.ב- אני צריכה להחזיר ללקוח סרט שהוסרט באיכות HD ל2 דיוידי והוא מעדיף שיהיה תפריט אם זה לא יוריד מהאיכות... אז אם יש דרך אחרת לעשות את זה (ולא כמו הנ"ל), אשמח לדעת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;2031800:
שלום לכולם,
אפשר בבקשה לקבל הסבר איך לייצא סרט HD מפרמייר לאנקור ולשמור כמה שיותר על איכות ה HD.
ובאנקור לדיוידי :)

תודה רבה רבה

נ.ב- אני צריכה להחזיר ללקוח סרט שהוסרט באיכות HD ל2 דיוידי והוא מעדיף שיהיה תפריט אם זה לא יוריד מהאיכות... אז אם יש דרך אחרת לעשות את זה (ולא כמו הנ"ל), אשמח לדעת...

בלי להתייחס לאנקור.
המרה לDVD תוריד את האיכות באופן ניכר.
על מנת לא לאבד איכות צריך לשמור על הרזולוציה והביטרייט-HD.
אין חיה כזאת שנקראת DVD תקני עם איכות HD.

• הוסף לסימניות
אבל אם אני מחלקת את הסרט שלי לשעה וקצת (ב 2 דיסקים), ובייצוא של פרמייר עשיתי שם H.264, ועכשיו אני רוצה באנקור לעשות תפריט ולהכניס את הסרט לדיוידי.
זה לא הדרך?
זה עדיין יוריד לי משמעותית מהאיכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;2032694:
אבל אם אני מחלקת את הסרט שלי לשעה וקצת (ב 2 דיסקים), ובייצוא של פרמייר עשיתי שם H.264, ועכשיו אני רוצה באנקור לעשות תפריט ולהכניס את הסרט לדיוידי.
זה לא הדרך?
זה עדיין יוריד לי משמעותית מהאיכות?

DVD תקני מקודד בMPEG2, וכשאת מביאה לאנקור קובץ בקידוד אחר ויוצרת תפריט, הוא מקודד שוב את הקובץ שייבאת אליו לMPEG2.
ולכן לא תוכלי לעשות קובץ בקידוד H264 עם תפריט באנקור.

• הוסף לסימניות
אז אם הבנתי נכון, היום כל הסרטים של אירועים שמוסרטים ב HD, האנשים מקבלים אותם בתוך דיסק DVD (שמשמש להם רק לאיחסון) אבל לא סגור כדיוידי. ואז הם כבר לא יכולים להפעיל את הסרט הזה במכשיר של דיוידי לדוגמה,
הבנתי אותך נכון?

• הוסף לסימניות
אז אם הבנתי נכון, היום כל הסרטים של אירועים שמוסרטים ב HD, האנשים מקבלים אותם בתוך דיסק DVD (שמשמש להם רק לאיחסון) אבל לא סגור כדיוידי. ואז הם כבר לא יכולים להפעיל את הסרט הזה במכשיר של דיוידי לדוגמה,
הבנתי אותך נכון?

• הוסף לסימניות
הבנת נכון.
נגן DVD שיודע לקרוא רק DVD תקני, לא ידע לקרוא דיסק שצרוב עליו חומר כDATA.
לעומת זאת נגן שיודע לקרוא גם קבצי DATA, צריך לבדוק איזה פורמטים ורזולוציות הוא תומך. זה משתנה ממכשיר למכשיר.
שורה תחתונה היצור שנקרא DVD כבר לא רלוונטי, כמעט בכל המגזרים.
ישנם מספר קטן של אנשים שעדיין משתמשים בנגן DVD, ולכן הם מקבלים עונש לראות את הסרטים בזולוציה נמוכה.
שאר האנשים רואים במחשב או לחלופין רואים במסך דרך סטרימר שמזרים את הנתונים למסך.

• הוסף לסימניות
מצוין
תודה רבה לך על הסבלנות והעזרה!
עוד שאלה קטנה... :)
כדי לשמור על האיכות המקסימלית, אני עושה בייצוא בפרמייר H.264 אבל אז יוצא לי ששעה של וידיאו שווה ל2.5 גיגה, זה לא מעט מדי?
יש עוד משהוא שאפשר לעשות שידחוס פחות?

• הוסף לסימניות
תעלי בביטרייט

• הוסף לסימניות
עדיף VBR

• הוסף לסימניות
אוי אז שם מה לבחור?
2 PASS? ואז ב2 השורות של ה ביטרייט לעלות למקסימום?

• הוסף לסימניות
איך תדעי עם להעלות את הביטרייט ובכמה?
יש לזה תשובה פשוטה, שאין תשובה אחת. זה יותר ניסוי ותעיה עד שמגיעים לרצוי ביחס בין משקל לאיכות.
אם למשל זה הרצאה הוי אומר תמונה שכמעט לא משתנה, אפשר להוריד בביטרייט משמעותית ועדיין להישאר עם איכות טובה, ולהיפך, עם זה ריקודי חתונה סוערים תצטרכי להעלות משמעותית את הביטרייט כדי לקבל איכות טובה.
לכל אחד יש כללי אצבע לאיכות שמהם אפשר לעלות או לרדת בהתאם לצורך, הן מבחינת איכות והן מבחינת משקל.

את יכולה לעשות בלי לחשוב פעמיים CBR. חבל על הזמן שלך VBR לא יוסיף לך כלום באיכות, ויקח כפול הזמן. הסיבה היחידה לעשות את זה, זה אם רוצים לחסוך כמה מגה בייט במשקל, חסר משמעות לגמרי.

• הוסף לסימניות
מעולה!
תודה רבה על כל העזרה!!!!!

פורים שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה