הרב
@אריאל וו , ייש"כ שדייקת לי איך שהסקריפט אמור לעבוד. אבל בשורה התחתונה, במציאות בשטח זה לא ממש עובד ככה. לא רק שלא זכיתי אף פעם שאצליח ליישר כל הסיפור בבת אחת, אלא גם כשאני עובר עמוד עמוד, אזי כמעט בכל עמוד, אני צריך ללחוץ על כמה אפשרויות עד שהעמוד מתיישר, ולפעמים שום אופציה לא עוזרת (אני מדבר על
עימוד של שני טורים, וכ"ש כשיש 'ספאם קאלום' באמצע).
ויש לי הגירסה האחרונה 1.6.4.
אגב, אם כבר מדברים, יש עוד אופציה מאד שימושית, שאני חושב שכמעט תמיד רוצים אותה, וזה לא נמצא באף אחת מהאפשרויות של הסקריפט.
בדרך כלל המעמד בוחר מלכתחלה איך הוא רוצה שהמרווחים בין הפסקאות ייראה. הבעיה היא, כשמגדירים בהגדרות הסקריפט כמה 'מוכנים' שהסקריפט יוסיף\יחסר, לוקחים בחשבון גם מקרים חריגים, שלפעמים צריך להרשות לסקריפט להוסיף\להחסיר יותר, אחרת זה לא יתיישר. ומה שקורה שהסקריפט מכריח אותי
תמיד לקבל צמצום\מרווח חזק יותר ממה שאני רוצה, כי הסקריפט אינו יודע מתי אני מוכן להתפשר על פחות או יותר. וכמובן ש'שינוי מנימלי' לא יעזור, כי אם אני רוצה לרווח, והרווח וזה שינוי גדול יותר מהצמצום, הוא יצמצם ולא ירווח.
לכן אני חושב שצריך להיות אופציה בסקריפט, שישלב התכונה של 'שינוי מינמלי' עם 'רק מרווח\צמצום', כלומר שרק ירווח, אבל את המינימום הנדרש, לא כמה שאפשר לפי המרווחים שהכנסתי.
בשעות האלה, כשאף אחד לא שומע ולא רואה, אני מרשה לעצמי 'להציע' עוד הצעת שיפור 'קטנה'...
שיהיה פוקציה של הוספת שורה או להחסיר שורה. כלומר שאחרי שאני מפעיל ה'שינוי מינמלי' על כל המסמך\סיפור, אני עובר עמוד עמוד, ואני יכול להוסיף\להחסיר שורה מהעמוד\טור. כלומר, שהסקריפט יזהה את גובהה השורה, ועל פי זה יידע כמה, ואם אפשר, לרווח\לצמצם בדיוק שורה אחת.