מתחת למה שסימנתי, יש אופציה של יישור גם ללמעלה וגם ללמטה.נכתב ע"י וורובל;n4980686:ועוד בעיה, גם כאשר תיבת הטקסט מחולקת לטורים אם אני מגדירה את האפשרות שהראית, למעלה זה כבר לא מיושר... או למעלה או למטה.
נכתב ע"י קלרינט;n4980764:מתחת למה שסימנתי, יש אופציה של יישור גם ללמעלה וגם ללמטה.
רק קחי בחשבון שהוא נותן ריווח בין השורות שלא תמיד נראה טוב....
תודהנכתב ע"י קלרינט;n4980764:ותתחדשו על האתר! אליפות!!!
נכתב ע"י בן צבי;n4981404:מה הבעייה ב- JUSTIFY ואז להגדיר שירווח בין הפסקאות ולא בין השורות.
נכתב ע"י צמח;n4982619:איך מגדירים שהרווחים יהיו בין הפסקאות ולא בין השורות???
נכתב ע"י צמח;n4982687:זה ודאי מוכר לי............. - השורות נמתחות לאורך כל הדף כך שהרווח שנוצר הוא בין השורות,
אך שאלתי לגבי מה ש"בן צבי" כתב שאפשר להגדיר שהרווח יהיה בין הפסקאות ולא בין השורות-
יש הגדרה כזו???
תודה!
נכתב ע"י בן צבי;n4981404:מה הבעייה ב- JUSTIFY ואז להגדיר שירווח בין הפסקאות ולא בין השורות.
נכתב ע"י נחמד לעזור;n4993949:מישהו יוכל לעזור לי ולספר לי כיצד אני משתמש ב JUSTIFY בהגדרות הפסקה?
שינוי מקומי והחלה על כל הפסקה אינ המועילה במקרה זה משום מה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים