נכתב ע"י ונתנו10;315750:ואגב, לא כמו שאמר המרצה בערב עיון של פרוג, שרק מCS4 אפשר להכניס לפי Point.
גם בגרסאות הקודמות אפשר לכתוב 12.5pt, נכון שהוא ימיר למ"מ, אבל הוא עובד מצויין.
ואין צורך לחשב חשבונות...
נכתב ע"י ונתנו10;315750:ואגב, לא כמו שאמר המרצה בערב עיון של פרוג, שרק מCS4 אפשר להכניס לפי Point.
גם בגרסאות הקודמות אפשר לכתוב 12.5pt, נכון שהוא ימיר למ"מ, אבל הוא עובד מצויין.
ואין צורך לחשב חשבונות...
נכתב ע"י ונתנו10;315750:נכון שהוא ימיר למ"מ, אבל הוא עובד מצויין.
אינדיזיין עושה את החשובונות בשבילך.נכתב ע"י שלמה;315839:הבעייה בCS3 היא שאח"כ זה ממומר למ"מ וכדומה.
בCS4 זה נשאר בPT.
נכתב ע"י ונתנו10;315840:אינדיזיין עושה את החשובונות בשבילך.
תכניס לדוגמא 12pt+3, (מה איכפת לי למה הוא ממיר את זה)
נכתב ע"י ונתנו10;315846:מה הקטע לעשות את הלידינג בפסקה קטן יותר?
הרי כל הרעיון של קווי רשת זה לא רק סדר, זה גם דיוק בין השורות.
ברגע שהחלטת כמה רווח אתה רוצה בין השורות, אתה מגדיר לו גריד כזה.
הבנתי אותך באיחור.נכתב ע"י שלמה;315845:כעת, איך אני מגדיר שהשורות יישבו על בסיס של 14 PT ,אך כשתבוא הפסקה הבאה , בדילוג של ב14 PT + שלש מ"מ שזה כ8 מ"מ בלבד בקירוב.
החישוב שלי לפתור זאת הוא קצת שונה...
אכן, זה הכלל היחיד שכל המעמדים בעולם מסכימים איתו.נכתב ע"י שלמה;315847:אני אישית חושב שבטקסט רץ עם כניסה של כמה מ"מ, לא עושים מרווח בין פסקאות.
התגובה היתה לSmeshiנכתב ע"י שלמה;315849:היכן ראית שהגדרתי לדינג קטן יותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים