צפוני אבוד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אולי תנסו יצא לקובץ ולא הדפסה
ניסיתי גם כן...האם בדקת את זה גם בקבצים אחרים?
אולי התקלה רק בקובץ הזה?
הצעתי לך לשמור PDF, כדי לבדוק אם הבעיה אצלך או בקובץ. ולכן הצעתי גם, תבדקי קובץ אחר, שתיצרי עכשיו. ללא עיצובים מיוחדים.
אין לי את זה... איזה וורד יש לך?אולי תנסו יצא לקובץ ולא הדפסה
וורד 2016אין לי את זה... איזה וורד יש לך?
אצלי זה מופיע ככה-
תרגום... לא הבנתי...אני משתמש הרבה בpdf creator מדפסת פידיאף וירטואלית מעולה אבל באנגלית
עדכנתי הודעה קודמת...תרגום... לא הבנתי...
יש לי דרך להוריד תוכנת PDF מומלצת וחינמית מהאינטרנט
אולי אנסה פשוט תוכנה אחרת להמרת PDF...
ה PDF שלי נפתח ע"י microsoft edge.
עדכנתי הודעה קודמת...
ניתן להורדה חינמית?pdf creator
כןניתן להורדה חינמית?
הורדתי את זה-
עבד?אין לי אופציה כזו...
יש- microsoft print to PDF וזה לא שומר, אלא מדפיס...
לא...עבד?
איך??תודה לה' ותודה לכולכם!!
הסתדר לי!!![]()
מה קרה כשהדפסת כך? מעניין אותי.לא...
זה לא הסתדר מבחינת היישור...מה קרה כשהדפסת כך? מעניין אותי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים