כללי יישור סוף מאמר באינדזיין

• הוסף לסימניות
מדובר בעימוד 2 טורים מיושרים משני צדדים - למעלה ולמטה.
כיון שהעימוד מחולק ל'חבורות', כל כותרת ראשית מתחילה בעמוד חדש. וכאן נוצרה לי בעיה: בכל סוף חבורה נמתח לי הטקסט המועט שנשאר על פני עמוד שלם.
יש פתרון אוטומטי לבעיה כזאת?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אין דרך אוטומטי לזה.

יש לי סקריפט שאני מוכר ב-100 ש"ח כולל מע"מ בדיוק למטרה זו.

• הוסף לסימניות
לעשות את הטקסט מיושר ל"בזליין" לא יעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1389345:
לעשות את הטקסט מיושר ל"בזליין" לא יעזור?

אי אפשר לעשות גם יישור לרשת שהצעת וג יישור תיבות מלא.
היישור תיבות מלא גובר על היישור לרשת

• הוסף לסימניות
הפתרון החינמי הכי זריז שאני מכיר הוא ליצור סגנון מסגרת טקסט מיושרת למעלה בלי יישור דו צידי, ובסוף כל סימן ליצור עוד פיסקה ריקה או עם איזה עיטור, בסגנון פיסקה בעלת טור אחד, (אפשר להוסיף את הפיסקה הזו אוטומטי עם חיפוש והחלפה. אם יש צורך אוסיף פרטים בל'נ)
ואח''כ לעבור בכל סוף סימן ולתת למסגרת הטקסט האחרונה בסימן את הסגנון של היישור למעלה,
התוצאה היא שבגלל שהמסגרת מיושרת למעלה פתרנו את בעית מריחת הטקסט, וגם לא הפסדנו את היישור הדו צידי של הטורים כי אחרי שני הטורים יש פסקה בעלת טור אחד ואינדיזיין מיישר את סוף שני הטורים אוטומטי

• הוסף לסימניות
באינדיזיין CC יש פיתרון קצת יותר מהיר
פרטים פה
(את המדריך הזה כתבתי לפני שמצאתי את הרעיון הנ''ל, אבל הוא עדיין תקף כי הוא יותר מהיר ממנו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה