דרוש מידע יישור שיניים מחירים ושיטות, שתפו מנסיונכן

הבן שלי אצלה כבר למעלה משנה
היא אנושית וסבלנית
ובינתיים ללא שיפור שנראה לעינינו
מקווה שהיא אכן מקצועית

אני בכללית .
קבעו לי תור לילדה שנה מראש!
אבל לפי מה שהבנתי, א"א להתחרות עם מחירי הקופה.
זה נכון?
יש למישהו אינדיקציה מהתקופה האחרונה?
אשמח לדעת..

האם משיהוא עשה בשיטה השקופה ?
מומלץ??
על מי אתם ממליצים ?
אני עשיתי, קוראים לזה אינויזיליין וזה 30 קשתיות שקופות שמחליפים כל שבועיים , זה מאוד כיף, לעשות גשר ולהראות בלי..., לא מפריע באוכל ובצחצוח השינים כי מורידים אותם וגם באירועים הורדתי
הלכתי דרך מכבידנט, יצא לי קצת יותר מ15K, לפני כמעט שנה סיימתי
אני חושבת שזו שיטה שלא קריטי המקצועיות כי גם ככה כולם מייצרים את הקשתיות אצל החברה בארה"ב והשאר תלוי במטופל, להקפיד לשים אותם לפחות 22 שעות ביממה ולבוא לביקורת כל חודש וחצי למעקב
בסוף הם שמו לי קיבוע לתמיד וגם קיבלתי עוד זוג קשתיות לשים בלילה לשימור
בגדול מאוד מרוצה מהתוצאה!

מה עשית בסוף?
גם אני צריכה טיפול מקדים לילד עם לסת צרה
תודה
עכשיו רואה ששאלת לפני 10 חודשים :) אז אם עוד מעניין אותך-
עשינו אצל קוריאל. השלב הזה הסתיים, נראה שבהצלחה, ואני צריכה להתחיל איתה אורתודנטיה רגילה.
אני מרוצה בינתיים.
לטעמי זה לא היה מאוד יקר. היה לי שווה, הם מקצועיים והיחס מעולה. אבל השלב הבא יקר בהחלט...

ד"ר ליעד בדיחי, עובדת גם עם מאוחדת
מכירים? המלצות/דיס

עשיתם אצלו?
אודה לפרטים ואם אתם מרוצים ואם שמעתם המלצות
אנחנו עדין לא התקדמנו כי לבנות שלי יש עדין שיניים חלביות....
אבל כשבררתי על המלצות אנשים מאד מאד המליצו עליהם
כרגע אני מנסה לברר על מרפאת הלפרין שמפרסמים עכשיו בפרוג והבנתי שלהם יש גם רופאי שיניים במקום לצורך ביצוע עקירה אם נצטרך....יש לי חשק לעשות הכל באותו קורת גג ולכן אשמח ממי שיש לו ניסיון עם ישורי שיניים אצל מרפאת הלפרין שיספר איך היה? איך המקצועיות.הזמינות.האיכות וכו' ממש אשמח לשמוע ....

אנחנו עדין לא התקדמנו כי לבנות שלי יש עדין שיניים חלביות....
אבל כשבררתי על המלצות אנשים מאד מאד המליצו עליהם
כרגע אני מנסה לברר על מרפאת הלפרין שמפרסמים עכשיו בפרוג והבנתי שלהם יש גם רופאי שיניים במקום לצורך ביצוע עקירה אם נצטרך....יש לי חשק לעשות הכל באותו קורת גג ולכן אשמח ממי שיש לו ניסיון עם ישורי שיניים אצל מרפאת הלפרין שיספר איך היה? איך המקצועיות.הזמינות.האיכות וכו' ממש אשמח לשמוע ....
בחסדא גם עושים הכל תחת קורת גג אחת.
אני בברור פשוט הטיפולשל ביתי מורכב עם שן כלואה וכו'
עם הלפרין פחות הצלחתי להתקדם משום מה ובחסדא יותר לכן אני מבררת עליהם
אשמח מאד לחוות דעת של הציבור כאן

בחסדא גם עושים הכל תחת קורת גג אחת.
אני בברור פשוט הטיפולשל ביתי מורכב עם שן כלואה וכו'
עם הלפרין פחות הצלחתי להתקדם משום מה ובחסדא יותר לכן אני מבררת עליהם
אשמח מאד לחוות דעת של הציבור כאן
מענין אצלי היה הפוך חסדא שלחו אותי לרופא שיניים לבצע עקירה (לא הצלחתי להבין מהם שיש להם שם רופא שיניים) ושם זה נתקע...ועכשיו שדברתי עם הלפרין עם ממש תקתקו ענינים אבל עדין רוצה לשמוע ממי שעשה שם שאכן היה טיפול מהיר ויעיל

מענין אצלי היה הפוך חסדא שלחו אותי לרופא שיניים לבצע עקירה (לא הצלחתי להבין מהם שיש להם שם רופא שיניים) ושם זה נתקע...ועכשיו שדברתי עם הלפרין עם ממש תקתקו ענינים אבל עדין רוצה לשמוע ממי שעשה שם שאכן היה טיפול מהיר ויעיל
כל אחד ולאן שמכוונים אותו משמים

מה ממוצע המחירים היום
אני רואה כאן מ2019 מחירים כמו 4000 5000
מבירורים היום זה לא פחות מ10000
מה הסביר היום?

שמעתי הרבה המלצות על דוקטור מייק טורצקי,
איך יכול להיות שהוא כל כך זול??
זה לא נשמע קצת מוזר?

משהו שמע על חברה שלקשתיות שקופות בשם modren clear?
או על הרופא יואב ירון?
אשמח למידע

מישהו טיפל אצל ד"ר גנאדי בוגומולני במודיעין עילית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה