- הוסף לסימניות
לצערי, יש לי כמה ילדים שזקוקים ליישור שיניים.
רציתי לברר מחירים, איכות, וכו'
שמעתי שיש שיטה רגילה, שבה עוקרים שיניים וזה לוקח הרבה זמן, לעומת השיטה האמריקאית שהיא יותר יקרה, אבל חוסכת עקירת שיניים, וגם יותר מהירה (נגיד חצי שנה עד שנה)
מישהו ניסה את השיטה? ממליץ? לא ממליץ?
ולגבי המחירים מישהו יודע?
אני הייתי בשתי מרפאות אחד בגשר החיים והאורטודנט עושה רק בשיטה הישנה, והוא טוען שאין דבר כזה השיטה האמריקאית וזה סתם בלוף...
ומנגד הייתי גם במרפאת שלו, מרכז כלל בירושלים (מטעם ארגון 'משען לחולה' שמספסד...)
שם עושים גם בשיטה הרגילה במחיר למשען לחולה 6.500 ש"ח ובשיטה האמריקאית במחיר 8.000 ש"ח 2 הצדדים למעלה ולמטה (כל צד 4.000 ש"ח), הרופא לטענתם המומחה בתחום, ונותן באונברסיטאות הרצאות על השיטה האמריקאית (אם אני לא טועה הוא ערבי) ולטענתם השיטה האמריקאית שווה יותר, ומי שאומר שזה בלוף פשוט לא מכיר את השיטה...
מנגד שמעתי שבמרפאה ברחוב עזה עושים טיפול ב 2 הלסתות ב 5.000 ש"ח בלבד.
מישהו יודע, ניסה, חווה, ממליץ \ לא ממליץ על השיטה וכן על מקום טיפול?
בכל אופן זו הוצאה, ואני לא רוצה שזה יעשה על ידי 'סנדלר'....
תודה מראש לכל העונים, הממליצים, שניסו, וכו'....
יעזור לי מאוד מאוד מאוד!!
רציתי לברר מחירים, איכות, וכו'
שמעתי שיש שיטה רגילה, שבה עוקרים שיניים וזה לוקח הרבה זמן, לעומת השיטה האמריקאית שהיא יותר יקרה, אבל חוסכת עקירת שיניים, וגם יותר מהירה (נגיד חצי שנה עד שנה)
מישהו ניסה את השיטה? ממליץ? לא ממליץ?
ולגבי המחירים מישהו יודע?
אני הייתי בשתי מרפאות אחד בגשר החיים והאורטודנט עושה רק בשיטה הישנה, והוא טוען שאין דבר כזה השיטה האמריקאית וזה סתם בלוף...
ומנגד הייתי גם במרפאת שלו, מרכז כלל בירושלים (מטעם ארגון 'משען לחולה' שמספסד...)
שם עושים גם בשיטה הרגילה במחיר למשען לחולה 6.500 ש"ח ובשיטה האמריקאית במחיר 8.000 ש"ח 2 הצדדים למעלה ולמטה (כל צד 4.000 ש"ח), הרופא לטענתם המומחה בתחום, ונותן באונברסיטאות הרצאות על השיטה האמריקאית (אם אני לא טועה הוא ערבי) ולטענתם השיטה האמריקאית שווה יותר, ומי שאומר שזה בלוף פשוט לא מכיר את השיטה...
מנגד שמעתי שבמרפאה ברחוב עזה עושים טיפול ב 2 הלסתות ב 5.000 ש"ח בלבד.
מישהו יודע, ניסה, חווה, ממליץ \ לא ממליץ על השיטה וכן על מקום טיפול?
בכל אופן זו הוצאה, ואני לא רוצה שזה יעשה על ידי 'סנדלר'....
תודה מראש לכל העונים, הממליצים, שניסו, וכו'....
יעזור לי מאוד מאוד מאוד!!
הנושאים החמים