שיניים יישור שינים לילדים בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל קוריאל לפני 15 שנה !!! (וגם אז הלכתי עם אמא שלי לבדוק כמה רופאים והחלטנו עליו) ומרוצה מאד עד היום...... ואחרי הלכו כל מי שרק שאל אותי....
מבחינת מחיר באמת אז זה היה חצי ממה שעכשיו אבל השרות והיחס מושלם

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
חזרנו לדילמה.
אני מבינה שמסקנת השרשור היא שאם היישור הוא פשוט אפשר לעשות במכבידנט ואם יש משהו מורכב כן כדיא ללכת לקוריאל? יש המלצות לרופא אורטודנט אחר שאנשים מרוצים ממנו בבני ברק? ששווה לבקש ממנו גם הצעת מחיר???

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מתקרבת לקופת חולים ! התהליך שם יקח לך בערך 3 שנים כי אין תורים וכו . ואף אחד לא באמת מעניין אותו שם.. מצד שני קוריאל זה לעשירים בלבד.. ממליצה לך ללכת למרפאת הלפרין. מרפאה מדהימה ויש להם אורתודנט אחד האלופים. אני עושה שם ל2 ילדים. זה הטלפון שלהם 03-5780088

• הוסף לסימניות
רציתי לברר האם שמעתם על חסדא?
האם הוא מומלץ לישור שיניים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב.
חזרנו לדילמה.
אני מבינה שמסקנת השרשור היא שאם היישור הוא פשוט אפשר לעשות במכבידנט ואם יש משהו מורכב כן כדיא ללכת לקוריאל? יש המלצות לרופא אורטודנט אחר שאנשים מרוצים ממנו בבני ברק? ששווה לבקש ממנו גם הצעת מחיר???
הצעת מחיר אצל קוריאל עולה 250 ש"ח שאם תעשי אצלו זה יתקזז
וכן יהיה לך תור לעוד כ-4 חודשים

• הוסף לסימניות
מכבי דנט מצוין שנה וחצי מסיימים את הסיפור. יש ברמת גן אורתודנט מצוין דוקטור אברהם ליבוביץ.

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאד במכבידנט בבני ברק,
אמנם עוד לא סיימנו את הטיפול, אבל בת אחת כבר ממש לקראת סיום , התורים די מתקתקים.
יש שם כמה סטז'רים, אבל תמיד המומחית נכנסת לחדר לראות מה המצב ונותנת להם הוראות.
אני גם עומדת על זה שאת ההדבקות יעשה רק מי שכבר מנוסה, אחרת זה נופל מהר מאד.
סה"כ מרוצה.

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאד במכבידנט בבני ברק,
אמנם עוד לא סיימנו את הטיפול, אבל בת אחת כבר ממש לקראת סיום , התורים די מתקתקים.
יש שם כמה סטז'רים, אבל תמיד המומחית נכנסת לחדר לראות מה המצב ונותנת להם הוראות.
אני גם עומדת על זה שאת ההדבקות יעשה רק מי שכבר מנוסה, אחרת זה נופל מהר מאד.
סה"כ מרוצה.
יש לך המלצה על רופא מסויים???

• הוסף לסימניות
מי שיודע פרטים על רועי הגר....מכבידנט ר"ע....
כל פרט יעזור...

• הוסף לסימניות
ד"ר פרקש מרחוב כהנמן
אומרים מומלץ או פחות
או מידע על רופא אחר

• הוסף לסימניות
יכול להיות. לקוריאל באמת יש תעודת מומחה.
וממה שאני יודעת מספר המומחים בארץ הוא לא גדול
לדעתי אין הצדקה לשלם יותר בגלל זה. בסופו של דבר לנסיון יש הרבה משמעות
דר אורן עם ותק של מעל עשר שנים והתוצאה של הילדים שלי מהממת. גם 2 חברות ששלחתי לשם היו מאד מרוצות
אבל כמובן יש כאלה שיעדיפו לשלם לקוריאל עוד כמה אלפי שקלים בגלל התעודת מומחה.
אני הייתי מעדיפה לשמור את הכסף לדברים אחרים..
סליחה על ההקפצה.
חשוב לי מאד לברר האם לד"ר קוריאל אכן יש תעודת מומחה, מנין המידע?
כי כאן הוא לא מופיע: https://orthoisrael.org.il/מאגר-הרופאים-והמומחים-לאורתודנטיה/

@רחלי פדר , אודה לכל מידע אפשרי. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על חסדא מרח' ר' עקיבא
יש לנו נסיון גם עם קוריאל וגם עם חיסדא - באמצע טיפול.
קוריאל היה מעולה, טיפול ארוך מאד, אבל נדרשה מומחיות גדולה מהרגיל.
הטיפול הנוכחי אצל חיסדא - עושה רושם מאד מקצועי ועובד יפה
והמחיר - לא בר השוואה... אצל חיסדא הסטנדרט הוא 7,500 כמדומני,
אצל קוריאל 11,000 בערך.
מדגישה שהלכנו על חיסדא אחרי מחקר עמוק והמון המון המלצות!!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
חשוב לי מאד לברר האם לד"ר קוריאל אכן יש תעודת מומחה, מנין המידע?
כי כאן הוא לא מופיע: https://orthoisrael.org.il/מאגר-הרופאים-והמומחים-לאורתודנטיה/

@רחלי פדר , אודה לכל מידע אפשרי. תודה רבה!
לקוריאל יש תעודת מומחה מצרפת, לא ממשרד הבריאות בארץ.
יש לי ביטוח שינים בהפניקס שדורשים מומחה שלחתי להם את התעודות ולא אישרו.
יש בבני ברק את אלון כץ שהוא מומחה ומקצועי מקבל במגדלי שקל, אבל מחירים יקרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת