"ייתכן שנפגעת מזיוף תוכנה....."

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שמופיע לכם מלבן מעצבן כל היום מעל שורת המשימות, עם כיתוב דרמטי "ייתכן שניפגעת מזיוף תוכנה..."
כאילו ווינדוס לא חוקי (מה הם חשבו? שאני אקנה חוקי???? :eek:) )

בכל אופן, זה מעצבן, כי זה עושה ששולחן העבודה יהיה על הזמן שחור, ולא משנה שאני שמה שוב ושוב תמונה...
פעם אחת זה כבר קרה לי, ואני לא זוכרת איך אבל הצלחתי לסדר את זה.
אם מישהו פה יכול לעזור לי, להנחות אותי :( :( :(
אולי אפילו (רק אם הוא מתחייב שהוא יודע מה שהוא עושה) נעשה שליטה מרחוק ושיסדרו לי את זה
כי אני זוכרת שזה לא סיפור רציני, רק ללחוץ על משהו שששחכתי מהו.....

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

נ.ב.
יש לי ווינדוס XP אם זה משנה.....

• הוסף לסימניות
להוריד מכאן
לסגור את האנטי ווירוס
לחלץ ולהפעיל אחד מאלה עובד כמובן אחרי הפעלה מחדש

עוד דרך להיכנס ל
C:\windows\system32

אתרו את הקבצים הבאים: WgaTray.exe , WgaLogon.Dll

לשנות את השם (להוסיף שני אותיות באמצע)
ולהפעיל מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1033988:
להוריד מכאן
לסגור את האנטי ווירוס
לחלץ ולהפעיל אחד מאלה עובד כמובן אחרי הפעלה מחדש

עוד דרך להיכנס ל
C:\windows\system32

אתרו את הקבצים הבאים: WgaTray.exe , WgaLogon.Dll

לשנות את השם (להוסיף שני אותיות באמצע)
ולהפעיל מחדש

קודם כל- חסום לי
אני אנסה את האפשרות השניה.
פשוט סתם ככה לשנות את השם?
טוב, ננסה, מה יכול להזיק?
תודה! אי אדווח אם זה עזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1033967:
כאילו ווינדוס לא חוקי (מה הם חשבו? שאני אקנה חוקי???? :eek:) )
ועוד להתגאות בזה?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני זוכרת לא כדאי להתעסק עם ה-dll. לי זה הרס את כל המערכת הפעלה והייתי צריכה להתקין מחדש. שימו לב!

• הוסף לסימניות
גאונות!!!!!!!!!!!!!!
אין לי מילים!!!זה באמת עזר!!!
שיחשבו כאילו צילצתי 10 פעמים.
יישר כח!
:):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1034013:
לפי מה שאני זוכרת לא כדאי להתעסק עם ה-dll. לי זה הרס את כל המערכת הפעלה והייתי צריכה להתקין מחדש. שימו לב!

מישהו יכול לתת לי יותר פרטים???
אין לי כוונה להרוס לעצמי ת'מחשב............

• הוסף לסימניות
אם זה כבר עזר אין מה לפחד
אבל באמת קבצי DLL שלא יודעים מה זה לא נוגעים
זה הקבצים של המערכת הפעלה אם חסר קבצים חיונים הוינדס לא יעבוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה