יכולות לעזור לי מאוד, ולדון איתי בנושא: כמה בתי ספר טרם סגרו על מסיבת גמר?

• הוסף לסימניות
אני באמצע הפקה, אבל מכיוון שאני צמודה גם לדד ליינים של מערכות עיתונים -הזמן מתמוסס לי בין האצבעות וטרם סיימתי אותה.
אשמח מאוד אם כל אחת מכן שמכירה בית ספר מבפנים, תכתוב אם הוא כבר סגר על הפקה או טרם, כדי שאקבל תמונת מצב מסויימת על הכדאיות במעבר לשלבים סופיים, בתאריך כזה.
:):):)המון תודה על הקדשת תשומת לב בזמן לחוץ שכזה:):):)

• הוסף לסימניות
בתור בימאית מאמנת ומפיקה מניסיוני הרב....
המווןןן מקומות נזכרים לסגורמ על סוף שנה רק אחרי פסח..

כך שתהיי רגועה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במת ההפקות;2502401:
בתור בימאית מאמנת ומפיקה מניסיוני הרב....
המווןןן מקומות נזכרים לסגורמ על סוף שנה רק אחרי פסח..

כך שתהיי רגועה...

תודה :) !
האדם הנכון בזמן הנכון

• הוסף לסימניות
גם אצלנו עוד לא סגרו. ולא נראה לי שמישהו יחשוב על זה לפני פסח.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשמוע איזה סוג של בתי ספר טרם סגרו? גדולים? קטנים? מתעניינים במסיבות חדשות? משקיעים חשיבה בבחירה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אצלינו שמעתי היום את המורה של ח' מדברת על זה
אבל עדיין לא סגרה על שום דבר

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שאם זה הפקה על רמה
גם סמינרים יקחו ממך למחנות קיץ וכו

• הוסף לסימניות
גם בזכותכן פה:
ההפקה עלתה על דרך המלך הנוצצת :)
מכיוון שקצת בעייתי מצד נחתומים להעיד על עיסתם,
אפשר לקבל ממני טעימות וטריילר החל מסוף השבוע הבא בעזרת ה'.
שאלות על תוכן, סגנון, כיוון, תענינה כאן בשמחה בכל עת.
ממני בהתרגשות, ובהבטחה לאיכות חדשנית -
הנחתומית :)

תיאלצו להאמין לי שיש כאן סמיילים חייכניים ולא חורשי רע
:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני מכירה אותך מאיפה שהוא
את יכולה להמשיך לשמור על חיסיון...
אני מעידה שהעיסה מבורכת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה