- הוסף לסימניות
מדעי הנתוניםמכירה מבחוץ, אני לא בתפקיד הזה.
אבל קוראים לזה data scientist
מדעי הנתוניםמכירה מבחוץ, אני לא בתפקיד הזה.
אבל קוראים לזה data scientist
יועצת תעסוקתית.את/ה בתחום? מקור מוסמך? לא מדברים כל הזמן על ההשתלטות של ה AI?
במה?אני מעוניינת מיד בסיום הלימודים או בתקופת החורף שהיא יותר רגועה - ללמוד קורסים לבד השאלה היא מה הכי מומלץ? מה הכי נדיר שמתחילה יודעת? שירשים וייבדל אותי מכולם?
בהחלט שיש.אני מנסה להבין, כולם ממליצים על הייטק,
אין משהו בתחום של איסוף וניתוח מידע, תוך שליטה בטכנולוגיה ומערכות מתקדמות?
כלומר, התחום הזה שייך רק למודיעין וכו'?
DATA ANALIST,
יש ביקוש במשרדי ממשלה יש בלואו טק ויש בהייטק.
לרוב נדרש תואר.
גם אם לא ישירות בזה אז נניח תואר בראיית חשבון/הנדסת תוכנה+קורס בזה
או סייבר - אבל זה יחסית פחות תחום שיש בו נשים.
ניתן לעבוד כאנליטיסטית בחברות ביטוח, בנקים וכדומהבקיצור, נראה שאין פה חידוש למה שכבר ידענו מראש,
חשבתי שיוכלו לחדש לנו בפרוג על תחום שלא שמענו עליו עדיין.
תודה לכל המגיבים!
בנוסף בתואר ראשון באופ אין כ"כ בעיה רוחנית- בעין פרקטית ולא רבנית ושכל אחד ישאל את רבותיו.לגבי קושי שציינת להוצאת תואר ראשון.
מי שיש לה יכולות קוגניטיביות גבוהות, יכולה להוציא תואר ראשון באו"פ ולשלב עם מהלך החיים.
יש גם מלגות שעוזרות כלכלית. וזה כמובן דורש התמדה ומחויבות.
לחיות בתחושה שוויתרת על ההתקדמות בחיים ולהאשים את זה שאין לך תואר ראשון, זו תחושה נוראית.
אם הקושי הוא רוחני, אני לא רואה איך עתודה צבאית מתאימה יותר....
אני כן פגשתי כמה מנחים/ות באו"פ שהיו אנטי דת, (באופן אישי זה חידד ובירר לי את הזהות החרדית שלי).בנוסף בתואר ראשון באופ אין כ"כ בעיה רוחנית- בעין פרקטית ולא רבנית ושכל אחד ישאל את רבותיו.
לפי הנראה שהיא תלך לתואר בכלכלה ששם אין תכנים בעייתים
הבעיה שכן יכולה להיות זה קבוצות מעורבות אבל זה בזום כך שעדיין זה בגבול מאד מסויים
ובעיה שניה זה מרצים אנטישמיים ממש שיש שם
אני עוד לא נתקלתי אבל שמעתי מאחרות
אפילו את זה לא חייבים. אני הוצאתי תואר ראשון באו"פ ולא השתתפתי בזום אחד אפילו (בקורסים בודדים שמעתי את ההקלטות על מהירות ×2)בנוסף בתואר ראשון באופ אין כ"כ בעיה רוחנית- בעין פרקטית ולא רבנית ושכל אחד ישאל את רבותיו.
לפי הנראה שהיא תלך לתואר בכלכלה ששם אין תכנים בעייתים
הבעיה שכן יכולה להיות זה קבוצות מעורבות אבל זה בזום כך שעדיין זה בגבול מאד מסויים
ובעיה שניה זה מרצים אנטישמיים ממש שיש שם
אני עוד לא נתקלתי אבל שמעתי מאחרות
בהחלטאני כן פגשתי כמה מנחים/ות באו"פ שהיו אנטי דת, (באופן אישי זה חידד ובירר לי את הזהות החרדית שלי).
אבל בעבודה זה לא קיים?
בנתיים לא נתקלתי, לא בעבודה ולא בלימודים באופאני כן פגשתי כמה מנחים/ות באו"פ שהיו אנטי דת, (באופן אישי זה חידד ובירר לי את הזהות החרדית שלי).
אבל בעבודה זה לא קיים?
מה עם אנגלית?אפילו את זה לא חייבים. אני הוצאתי תואר ראשון באו"פ ולא השתתפתי בזום אחד אפילו (בקורסים בודדים שמעתי את ההקלטות על מהירות ×2)
המפגש היחיד שלי עם האוניברסיטה היה למבחנים (והשתתפות במחקר....)
יש אנליטיקה ויש בן אדם.והמסקנות הן שיש יכולת אנליטית מושלמת ואינטלגנציה מעולה בשילוב אינטואיציה דקה ומפוקחת היטב ע"י בקרה עצמית גבוהה מאד.
מתייעצת לגבי קרובת משפחה
הלכה לאבחון תעסוקתי אצל ברנדווין האלוף
והמסקנות הן שיש יכולת אנליטית מושלמת ואינטלגנציה מעולה בשילוב אינטואיציה דקה ומפוקחת היטב ע"י בקרה עצמית גבוהה מאד.
כעת לשאלה הקשה-
האם יש תחום שמשלב את החוזקות הללו? כלומר, מקביל ל8200, אנליסטים במודיעין בגופים השונים וכו',
יש מקום שיש עתודה לאישה חרדית להתקבל לשם?
אשמח למענה רציני, מיודעי דבר.
מזעזע!!בנתיים לא נתקלתי, לא בעבודה ולא בלימודים באופ
אבל קיים ממש
לדוגמא בקורס גנוסייד- סטודנט העיר הערה שמהתנך הורגים יהודים
אז המרצה היה "חייב" לציין אם כל מה שקרה בתנ"ך נכון...
דוגמא קטנה ומעצבנת
צריך להיות מוכנים לזה שזה עלול לקרות ולא להיבהל
אני דווקא חושבת שצריך בהחלט להיבהל!בנתיים לא נתקלתי, לא בעבודה ולא בלימודים באופ
אבל קיים ממש
לדוגמא בקורס גנוסייד- סטודנט העיר הערה שמהתנך הורגים יהודים
אז המרצה היה "חייב" לציין אם כל מה שקרה בתנ"ך נכון...
דוגמא קטנה ומעצבנת
צריך להיות מוכנים לזה שזה עלול לקרות ולא להיבהל
בארה"ב מאוד נפוץ המושג הזה של הכשרות ולימודים ע"י החברהכן בהחלט. בכל משרד ממשלתי כמעט יש תפקיד של אנליסט/חוקר/מחקר בלי קשר להייטק שעונה על מה שהיא מחפשת.
לרוב כמובן דורש תואר ראשון, לא משנה במה כמו כל משרה במגזר הציבורי.
מהיכרות קרובה- השכר לא בהכרח מדהים אבל התנאים מאוד נוחים ובחלק מהמקומות יש אופק להתקדמות (בחלק ממש לא)
אם היא באמת מוכשרת ויש לה תואר ראשון, שתתחיל לעקוב אחרי הפרסומים במשרדים השונים ולשלוח קורות חיים. בהצלחה!
מה הקשר ארה"ב, ואני לא מדברת על משרות מפוצצות בכלל. נראה שלא הבנת את ההודעה שלי בכלל בכלל.בארה"ב מאוד נפוץ המושג הזה של הכשרות ולימודים ע"י החברה
בישראל פחות.
וכמובן, כל המשרות המפוצצות זה לא משהו שג'וניורית שהרגע נכנסה לשוק העבודה יכולה לאייש
בשביל להגיע לטופ צריך לעבוד, ובשביל לעבוד צריך ללמוד....
אני ממליצה מאוד על תכנות, אפשר דרך קמאטק ואז יש מערך בנוי שכולל מתמטיקה מתקדמת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים