- הוסף לסימניות
אם יש מסגרת אפשרית ללימודי משפטים זה נשמע קולע ממש
אם כבר התחום, אז מהנדסת תעשיה וניהול.בלת"ק
הנדסאית תעשייה וניהול
מצריך יכולת אנליטית וניהולית גבוהה
כשהלכתי לייעוץ, אי אז- עם סט תכונות דומה לשל השואלת, זאת אכן היתה אחת ההמלצות החמות שקבלתי. תואם כישורים בהחלט.אם יש מסגרת אפשרית ללימודי משפטים זה נשמע קולע ממש
חח, משפט פלילי..אם יש מסגרת אפשרית ללימודי משפטים זה נשמע קולע ממש
ווי, זה מזכיר לי ספר ישן של חיה הרצברג (נראה לי "אמא למה"). בפרק אחד היא מתארת את היכולת האנליטיות, התחכום, והסקת המסקנות על סמך רמזים קלושים, הנדרשים לאמא כדי לאתר לכל בני הבית את החפצים שלהםיש פה שליטה על חומר מידע וידע ולדעת לתמרן ביניהם את הדברים היותר נכונים, היותר רלוונטיים והפחות רלוונטיים.
יש פה אחריות,
וגם יכולת לנתח נתונים טכניים אפילו, שאין בהם איזה משהו רגשי.
היכולת שלך היא מאוד גבוהה בתחום הזה.
יש לך סוג של אנטנות
עם תפיסות דקות, הבנת דבר מתוך דבר,
קליטת נתונים דקה, שימת לב לפרטים קטנים.
אכן תואר שנשמע מתאים,לא נכנסתי ממש לעומק העניין, זה דורש הבנה יותר מעמיקה,
אבל אולי מתאים לה לעבוד במחקר במדעי החברה/ מדיניות.
ממה שידוע לי, רוב בוגרי תואר במדע החברה עובדים (יותר נכון עובדות) בניהול משאבי אנוש.אכן תואר שנשמע מתאים,
אך האם הוא מעשי? כלומר, יש מקצוע של ממש שרלוונטי ונגזר מתחום זה?
תוכלו להרחיב?בלתק
מה עם עולמות של נתונים? BI וכד?
זה לא תיאןר של תואר אלא של מקצןע.אכן תואר שנשמע מתאים,
אך האם הוא מעשי? כלומר, יש מקצוע של ממש שרלוונטי ונגזר מתחום זה?
זה מאוד מרתק (בעיני, כעוסקת בזה) אבל מדובר בנתונים "טכניים" ובמספרים שאותם צריך לעבד.תוכלו להרחיב?
תעודת הוראה, זה מה יש לבנתייםאפילו מחינוך - אבל זה יותר נדיר להצליח להתבסס במחקר מתואר בחינות, יש פירידע מאד גדול
לא הבנתיתעודת הוראה, זה מה יש לבנתיים
יש לאן להתקדם?
יש סיכוי, אבל קטן יותרלא הבנתי
יש סיכוי לתואר או בכלל לא?
כי אם לא, השיח אולי לא מיותר כי יעזור למישהו אחר, אבל את תתמקדי בכיוון שיכול להתאים לך
המוכשרים מצליחים... כמו בכל תחוםאני אהיה שוב בתפקיד נביא הזעם - משרות במכוני מחקר במדעי החברה או מדעי המדינה יש הרבה פחות מאשר בעלי תואר שלישי שרוצים את המשרות האלו.
יש המון לאן להתקדם, העולם גדול ומעניין.תעודת הוראה, זה מה יש לבנתיים
יש לאן להתקדם?
מכיר מחלקה שלמה של אנליסטים בשירות המדינה עם חוזה מומחים (22-25K לפני תוספות ברוטו)כן בהחלט. בכל משרד ממשלתי כמעט יש תפקיד של אנליסט/חוקר/מחקר בלי קשר להייטק שעונה על מה שהיא מחפשת.
לרוב כמובן דורש תואר ראשון, לא משנה במה כמו כל משרה במגזר הציבורי.
מהיכרות קרובה- השכר לא בהכרח מדהים אבל התנאים מאוד נוחים ובחלק מהמקומות יש אופק להתקדמות (בחלק ממש לא)
אם היא באמת מוכשרת ויש לה תואר ראשון, שתתחיל לעקוב אחרי הפרסומים במשרדים השונים ולשלוח קורות חיים. בהצלחה!
לא ראיתי שהשוק כזה קשוח. התקבלתי בקלי קלות כבר בתור סטודנטית לתואר ראשון- אז למשרת סטודנט, , אחר כך ביקשו ממני כמה פרויקטים בתור פרילנסרית, וממש בקלות התקבלתי לעבודה במשרה מלאה בתור מאסטרנטית, ואם רק הייתי רוצה הייתי נשארת. רק שזה לא עניין אותי מספיק.אני אהיה שוב בתפקיד נביא הזעם - משרות במכוני מחקר במדעי החברה או מדעי המדינה יש הרבה פחות מאשר בעלי תואר שלישי שרוצים את המשרות האלו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים