דרוש מידע יכול להיות שבזק יקרים יותר מחברת חשמל?

• הוסף לסימניות
מופיע בחשבונית כמה עולה קוט''ש ועל זה יש הנחה של 7%, לי מופיע מחיר לקוט''ש 0.5425. (לפני ההנחה) האם המחיר הזה יותר יקר מחברת החשמל?

• הוסף לסימניות
מופיע בחשבונית כמה עולה קוט''ש ועל זה יש הנחה של 7%, לי מופיע מחיר לקוט''ש 0.5425. (לפני ההנחה) האם המחיר הזה יותר יקר מחברת החשמל?
זה התעריף גם בחברת חשמל,
ומנסיון כעובדת חח"י, אכן הרבה לקוחות חוזרים לחברת חשמל עקב שאכן החשבוניות אצל המסק הפרטי לפי הערכה, והם גם לא נותנים פירוט מדויק לפי איזה קריאה החשבונית, על כל דבר הם מפנים את הלקוח לחברת חשמל אפילו שחברת חשמל לא יכולה לתת מענה ללקוח על חשבוניות שלהם....
אני חושבת שזה משתלם יותר למי שיש מונה חכם...

• הוסף לסימניות
גם אצלנו הקוט"ש נמוך מהמקביל לשנה שעברה ובכ"ז המחיר בבזק יקר במאות ש"ח,
מישהי יכולה להסביר את התופעה, או שפשוט עבדו עלינו
אנחנו עברנו דרך קבוצה גדולה שעברה... (מי שעבר דרכם מבין למי אני מתכונת, לא רוצה לומר בפירוש כדי לא לפגוע בהם על הצד שאין כאן באמת בעיה) אם מישהי עברה ג"כ דרכם כדאי להפעיל עליהם לחץ שיבררו את הנושא אצל בזק

• הוסף לסימניות
גם אצלנו הקוט"ש נמוך מהמקביל לשנה שעברה ובכ"ז המחיר בבזק יקר במאות ש"ח,
מישהי יכולה להסביר את התופעה, או שפשוט עבדו עלינו
אנחנו עברנו דרך קבוצה גדולה שעברה... (מי שעבר דרכם מבין למי אני מתכונת, לא רוצה לומר בפירוש כדי לא לפגוע בהם על הצד שאין כאן באמת בעיה) אם מישהי עברה ג"כ דרכם כדאי להפעיל עליהם לחץ שיבררו את הנושא אצל בזק
@איצ'ה קו המידע

• הוסף לסימניות
בזק מבולגנים,
בחודשים הראשונים אחרי שעברנו שילמנו סכומים נמוכים ממש והיינו מבסוטים.
היום אחרי למעלה מחצי שנה קיבלנו פתאום בחשבון השלמת חוב על החודשים הראשונים האלה, סך הכל סכום הזוי להחזיר פתאום.

• הוסף לסימניות
אני גם עברתי לבזק. בהתחלה התלהבתי! 800 שח חשבונית ראשונה....
ואז גיליתי שבזק מחשבנים שונה מחברת החשמל
בחברת חשמל כל חודשיים יוצאית חשבונית
ובבזק-פעם בחודש
ולקח לי זמן לקלוט ש 800 זה לחודש אחד!!!
אני ממתינה עוד טיפה להשוות ולבדוק-ואם זה יקר בהחלט אחזור לחברת החשמל
ומה בסוף? חזרתם לחברת החשמל או נשארתם עם בזק? בדיוק בהתלבטות אם לעבור לבזק

• הוסף לסימניות
אצלנו גם מאז שעברנו לבזק החשבונות התייקרו דרסטית
יכול להיות שהם יותר יקרים
לא אמור להיות מחיר אחיד?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין
נראה לכם שהעלות של הקוט"ש יותר יקרה בבזק?
או שהם גובים יותר על קוט"ש ממה שצרכתם?

• הוסף לסימניות
לא אמור להיות.
הבעיות נובעות מכך שהחישובים נעשים ע"פ הערכה (במונה שאינו חכם), אבל בסופו של דבר אמור להיות אכן שיש הנחה אמיתית.

• הוסף לסימניות
בחברת חשמל כשיש חשבונית על בסיס הערכה, יש אפשרות לעדכן אותם מה כתוב במונה, ואז הם מחייבים/מזכים, לפי מה שמעדכנים אותם.
בחברת חשמל זה לא כך?

• הוסף לסימניות
בחברת חשמל כשיש חשבונית על בסיס הערכה, יש אפשרות לעדכן אותם מה כתוב במונה, ואז הם מחייבים/מזכים, לפי מה שמעדכנים אותם.
במתחרות זה לא כך?
הם מקבלים את הקריאות (שנערכות אחת לחודשיים), אבל זה לא במועד עריכת החשבונית, לכן 100% מהחשבוניות הם ע"פ הערכה, חלקם יותר מדוייקות וחלקם פחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה