התייעצות יכול להיות שמס הכנסה טעו בחישוב מענק עבודה?

• הוסף לסימניות
בסימולטור יצא שמגיע לי סכום יותר גבוה ממה שנכנס בפועל.
מה יכולה להיות הסיבה??

• הוסף לסימניות
יש כאן צילום מסך ממה שהתקבל בפועל
ועוד צילום מסך מהסימולטור כשהנתונים שהכנסתי זהים לנתונים בטופס של מה שהתקבל בפועל.
אשמח למידע מהמבינים מה הטעות שלי או למה מס הכנסה טעו.

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 11.6 · צפיות: 29
  • 2 ‏‏לכידה.PNG
    2 ‏‏לכידה.PNG
    KB 5.5 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יש כאן צילום מסך ממה שהתקבל בפועל
ועוד צילום מסך מהסימולטור כשהנתונים שהכנסתי זהים לנתונים בטופס של מה שהתקבל בפועל.
אשמח למידע מהמבינים מה הטעות שלי או למה מס הכנסה טעו.
התמונה השניה חסומה.
בכל מקרה, אתה מודע לזה שזה נכנס בפעימות?

• הוסף לסימניות
הנתונים שמופיעים למעלה - הכנסה מעסק/מעבודה ונתוני השכר
זה מה בדיוק מה שהזנת בסימולטור?
כי על פי זה מס הכנסה חישבו את המענק

• הוסף לסימניות
הנתונים שמופיעים למעלה - הכנסה מעסק/מעבודה ונתוני השכר
זה מה בדיוק מה שהזנת בסימולטור?
כי על פי זה מס הכנסה חישבו את המענק
בדיוק.
בדקתי כמה פעמים.
יש עוד הכנסות שמס הכנסה יכולים לחשב כהכנסה למרות שלא רשומים פה?
אולי דמי לידה?

• הוסף לסימניות
למה לא נכנס אתמול מענק עבודה?
היה רשום לי שאקבל ב15.10.24

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אמור להשתנות הסכות בתוספת של עוד ילד?
הגשתי ב 7.7.24
היה לי אז ילד אחד
וב 25.7.24 ילדתי,
זה משנה ל 202.3 או רק לשנה הבאה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה